Grūdinančios išvykos kviečia senjorus

Grūdinančios išvykos kviečia senjorus

Klaipėdos m. visuomenės sveikatos biuras tęsia vyresniems žmonėms skirtų vaikščiojimų veiklą ir kviečia uostamiesčio senjorus leistis į geresnę sveikatą ir puikią nuotaiką žadančias išvykas pajūryje. Jei tik nesiaučia pūga ir negresia uraganas – Klaipėdos senjorai jau tradiciškai du kartus per mėnesį susitinka prie jūros. Antroji spalio išvyka bus rengiama spalio 16 d. (penktadienį) 11 val.

Žvarbstantys orai negąsdina garbaus amžiaus klaipėdiečių - spalio pradžioje į tradicinę išvyką leidosi smagus jų būrys. Pasivaikščioję jau įprastu maršrutu nuo I Melnragės jie dalinosi įspūdžiais, pasiklausė visuomenės sveikatos specialistų patarimų, kaip tokiu metų laiku reiktų stiprinti imunitetą. Tokie pusmetį rengiami senjorų susitikimai gryname ore prie jūros yra ne tik puikus laisvalaikio leidimo būdas, proga sutikti panašaus amžiaus bendraminčių, bet ir galimybė sutvirtėti, palaikyti fizinę formą, būti aktyvesniems.

Tęsiant šias senjorų vaikščiojimo grupių veiklas, spalio 16 d. (penktadienį) 11 val. pajūryje vėl rengiama išvyka į pajūrį, prie kurios raginami jungtis visi norintys garbaus amžiaus klaipėdiečiai, miesto svečiai, apylinkių gyventojai. Kad būtų drąsiau ir linksmiau, organizatoriai siūlo pasikviesti draugą, giminaitį ar kaimyną, o kad rudeniški orai neatrodytų tokie baisūs su savimi rekomenduojama pasiimti šiltos arbatos ir lengvų užkandžių.

Išvykos metus visi susirinkusieji smagiai pasivaikščios pajūriu nuo Pirmos iki Antros Melnragės, pasimankštins pajūryje, taip pat turės galimybę dalyvauti paskaitėlėje „Kaip išvengti traumų vyresniame amžiuje“.

Jei nutiktų taip, kad rudeniški orai neleis numatytą dieną leistis į išvyką, organizatoriai prižada ją surengti kitu metu, kuomet tik leis oro sąlygos. Visi užsiregistravę išvykos dalyviai bus informuoti apie visus pasikeitimus.

Planuojamas susitikimo laikas – spalio 16 d. (penktadienį) 11 val. Registracija – būtina! Dėl išsamesnės informacijos ir registracijos reiktų kreiptis kontaktais: +37064093341, el. paštu [email protected].

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder