Gargždų ligoninei – padėka už originalią eglutę

Gargždų ligoninei – padėka už originalią eglutę

Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė ketvirtadienį, sausio 12 d., vyko į Gargždų ligoninę padėkoti ten dirbančiam kolektyvui už gražiai ir originaliai puošiamą eglutę.

Kasmet Gargždų ligoninės eglutė stebina savo papuošimais, padarytais iš įvairių ligoninėje nebenaudojamų daiktų: vaistų indelių, dėžučių, švirkštų, lašelinių. Jau tradiciškai eglutės puošimui vadovavo vyriausioji ligoninės slaugytoja Daiva Narutienė. Eglutę puošė visas kolektyvas, o jį suburti padėjo vyriausioji gydytoja Alma Grikšienė bei vyriausiosios gydytojos pavaduotoja medicinai Virgina Ruškienė.

Gargždų ligoninei įteikta padėka už dalyvavimą konkurse „Papuošk eglutę originaliausiai“. Išradingais papuošimais stebinančios eglutės tapo tikra ligoninės kiemelio puošmena. Vyriausioji gydytoja Alma Grikšienė džiaugėsi, kad, nors ir nelaimėjo prizinės vietos, tačiau neliko nepastebėti. Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė linkėjo ir toliau nestokoti idėjų bei puošti savo aplinką, džiuginant tiek ligonius, tiek praeivius.  

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder