„Žalgirio“ futbolininkai neturėjo vargo su 18-mečių rinktine

„Žalgirio“ futbolininkai neturėjo vargo su 18-mečių rinktine

Artėjančiam sezonui besiruošiantys Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai užtikrinta pergale pradėjo draugiškų rungtynių maratoną. Jau pirmajame kėlinyje vilniečiai įmušė visus tris įvarčius ir Lietuvos jaunimo (iki 18 metų) rinktinę pranoko 3:0, skelbia sostinės klubas.

Tai buvo pirmoji galimybė šiais metais išvysti žalgiriečius rungtyniaujančius. Po savaitės treniruočių Valdo Urbono auklėtiniai su jaunimo rinktine sužaidė du kėlinius po 30 minučių.

Jau 3-iąją minutę „Žalgiris“ išsiveržė į priekį, kai po Tomašo Šimkovičiaus perdavimo vienas prieš vartininką atsidūręs Timuras Puchovas savąjį šansą išnaudojo (1:0). Šis futbolininkas iš Rusijos dalyvauja ekipos peržiūroje.

Žaidimas pirmajame kėlinyje ir toliau vyko praktiškai į vienus vartus. Sužaidus devynias minutes baudos aikštelėje buvo nugriautas naujokas Tomislavas Kišas, kuris pats šaltakraujiškai ir realizavo skirtą baudinį (2:0).

Trečiąjį įvartį „Žalgiris“ įmušė pačioje kėlinio pabaigoje, kai fantastiškai baudos smūgį atlikęs T. Šimkovičius jaunajam varžovų vartininkui nepaliko jokių šansų (3:0).

Per pertrauką V. Urbonas pakeitė visą 11-uką ir savo šansą gavo jaunimas. Taip pat ekipoje debiutavo sutartį jau pasirašęs vidurio gynėjas Mevlanas Adili.

Ir antrajame kėlinyje arčiau įvarčio buvo žalgiriečiai, tačiau rezultatas nepakito - 3:0.

Kitas rungtynes V. Urbono auklėtiniai žais šeštadienį 16 val. „Sportimoje“ su FA „Šiauliais“.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder