Vytautas Šulskis: „Mūsų komandos stiprybė, kad gali atsiskleisti vis kitas žaidėjas”

Vytautas Šulskis: „Mūsų komandos stiprybė, kad gali atsiskleisti vis kitas žaidėjas”

Klaipėdos „Neptūnas“ šįvakar turi galimybę iškovoti kelialapį į Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL”) pusfinalį. Ketvirtosios ir galbūt lemiamos ketvirtfinalio rungtynės tarp „Neptūno“ ir Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ vyks šiandien Pasvalyje nuo 18.50 val. Šią dvikovą tiesiogiai transliuos BTV televizija.

„Į Pasvalį vykstame su viena mintimi – iškovoti kelialapį į pusfinalį. Nuotaikos – kovingos. Daug ir sunkiai dirbome, tad manau, kad esame verti būti tarp keturių stipriausių LKL komandų ir tęsti kovą dėl medalių. Tą iš visų jėgų stengsimės padaryti“, – kalbėjo „Neptūno” žaidėjas Vytautas Šulskis.

Būtent jis praėjusį šeštadienį „Švyturio” arenoje vykusiose trečiose ketvirtfinalio serijos rungtynėse vedė „Neptūną” į pergalę – pelnė 21 tašką (4/8 trit., 8 atk. kam.) ir surinko 27 naudingumo balus. „Neptūnas“ šias rungtynes laimėjo dviženkliu skirtumu – 92:82, o V. Šulskiui tai buvo rezultatyviausios ir naudingiausios sezono rungtynės „Betsafe–LKL” pirmenybėse.

„Mūsų komandos stiprybė ir yra ta, kad kiekvienose rungtynėse gali atsiskleisti vis kitas žaidėjas. Varžovams sunkiau mus išstudijuoti, kadangi yra daug apylygių žaidėjų ir kiekvienas iš jų gali užbaigti vieną ar kitą derinį. Be to, mūsų atsarginių žaidėjų suolelis yra ilgesnis”, – savo komandos pranašumus šioje serijoje vardijo V. Šulskis.

„Neptūnas” ketvirtfinalio serijoje iki trijų pergalių pirmauja 2:1.

Pirmoji ketvirtfinalio dvikova, vykusi gegužės 11 dieną Klaipėdoje, baigėsi „Neptūno” pergale dviženkliu skirtumu – 91:81. Antrąsias ketvirtfinalio serijos rungtynes, vykusias gegužės 14 dieną Pasvalyje, 92:87 laimėjo „Pieno žvaigždės”.

Jei klaipėdiečiams šįvakar ir nepavyktų laimėti, „Neptūnas” vis vien dar turėtų aikštės pranašumą – tada lemiamos serijos rungtynės vyktų gegužės 24 dieną (ketvirtadienį) 19 val. Klaipėdoje.

„Labai norėtume ir sieksime viską pabaigti Pasvalyje. Reikia pripažinti, kad „Pieno žvaigždės” mums – neparanki komanda. Galbūt dėl to, kad jie rungtyniauja mažesniais žaidėjais, dažnai net be centro. Jų gynėjai gali gerai pataikyti, yra greiti ir mobilūs, legionieriai yra pajėgūs individualiai. Turime išlikti susikoncentravę nuo pirmos iki paskutinės dvikovos sekundės. Tik taip galime pelnyti kelialapį į pusfinalį”, – sakė V. Šulskis.

Paskutinėse rungtynėse dėl kojos traumos „Neptūnui” negalėjo padėti įžaidėjas Jerry Johnsonas. „Neptūno” vyr. trenerio Kazio Maksvyčio teigimu, jis klaipėdiečiams nepadės ir Pasvalyje.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder