Vyko sportinis festivalis "Scaladream Bouldering Festival"

Vyko sportinis festivalis "Scaladream Bouldering Festival"

Klaipėdoje šį šeštadienį vyko sportinis festivalis "Scaladream Bouldering Festival", kurio metu susirungė laipiotojai iš Lietuvos, Latvijos, Rusijos, Baltarusijos ir net iš Prancūzijos ir Italijos. Dalyviai rinkosi "Scala Dream" laipiojimo uolomis klube nuo ankstaus ryto - 9 valandos, kai atsidarė pirmasis setas iš penkių. Lipant dalyviai numalšinti troškulį galėjo su "Rasos" vandeniu, o po kiekvieno seto galėjo atsigaivinti "Baltosios varnelės" ledais. Viso festivalio metu lipo net 108 sportininkai.

O vakare laukė finalas - 6 vyrai ir 6 moterys iš stipriausių atrankos dalyvių aiškinosi, kurie yra geriausi. Jie lipo Artūro Volkovo ir Indrės Staugaitytės kurtas trasas. Čempionais tapo latviai Diana Lotina ir Rolands Rugens užėmę pirmą vietą. O kitas vietas ant pakylos užėmė rusė Elena Veretennikova ir Mikhail Kochetkov (antra vieta), Anastasija Teriochina ir Vilimantas Petrašiūnas (trečia vieta).

Finalininkus apdovanoti puikiais prizais padėjo "Bazinestovykla.lt", "Irmera", "Jumex" ir "Montis magia" su "Petzl" produkcija. O renginio žinomumu pasirūpino "Vakarų ekspresas". Kitas festivalis vyks po metų "Scala Dream" laipiojimo uolomis klube.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder