"Vilties bėgimas": liko dvylika dienų

"Vilties bėgimas": liko dvylika dienų

"Vilties bėgimo" tinklalapyje toliau registruojasi bėgikai 10, 6, 3 kilometrų nuotoliui įveikti. Registracija internetu baigsis gegužės 18 d. Pats bėgimas gegužės 20 d. startuos nuo prekybos centrų "BIG", "Akropolis" ir Atgimimo aikštės.

Šv. Pranciškaus onkologijos centras Klaipėdoje - jau tikrovė. Artėja laikas, kai ne vienas, susidūręs su klastinga liga, čia ieškos ir atras ramybę, atgaivins viltį. Vardan to kiekvienais metais tūkstančiai bėgikų ne tik iš Klaipėdos, Žemaitijos miestelių ir kaimų, bet ir visos Lietuvos tarsi patvinusi upė bėga Klaipėdos gatvėmis.

Kad toji bėgikų upė tekėtų nevaržomai, organizacinis komitetas prašo dviratininkų ir riedutininkų neimaišyti bėgimo trasoje. Prisiekę dviratininkai turės kitą maršrutą pasireikšti - gegužės 20-ąją jie galės startuoti iš Palangos ir važiuoti iki uostamiesčio vasaros estrados. Šiemet į Klaipėdą "Vilties bėgimo" dieną pedalus minti ketina ir Nidos gyventojai.

Be to, šiemet, jau antrą kartą, į "Vilties bėgimą" jungsis ir baidarininkai (koordinatorius Gintautas Rusteika), kurie gegužės 12 d. startuos iš Baublių (mėgėjai Minijos upe, įveiksiantys 18 km) ir iš Kartenos (profesionalai, plauksiantys 30 km). Baidarininkų registracijos mokestis bus paaukotas tolesnei dvasinės paramos centro statybai.

Dalyvių numeriai ir "Vilties bėgimo" marškinėliai bus išduodami gegužės 18 d. 14-19 val. ir 19 d. 9-19 val. Klaipėdos lengvosios atletikos manieže (Taikos pr. 54). Nespėjusiems to padaryti numeriai bus išduodami pasirinktose starto registracijos vietose. Bus galima startuoti ir su savo marškinėliais, tačiau rekomenduojamos bėgimo nuotolius atitinkančios spalvos - raudona (10 km), mėlyna (6 km), balta (3 km).

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder