Vilniaus "Lietuvos rytą" palieka Šarūnas Jasikevičius

Vilniaus "Lietuvos rytą" palieka Šarūnas Jasikevičius

Lietuvos krepšinio čempionę Vilniaus "Lietuvos ryto" komandą palieka 34-erių metų 193 cm ūgio įžaidėjas Šarūnas Jasikevičius, skelbiama sostinės klubo interneto tinklalapyje.

Lapkričio viduryje prie "Lietuvos ryto" prisijungęs Š. Jasikevičius persikels į Stambulo "Fenerbahce Ulker" (Turkija) ekipą.

Pagal sutarimą su "Lietuvos rytu", jei Vilniaus klubas patenka į Eurolygos "Top-16" varžybas, "Šaras" gali pasinaudoti sutartyje numatyta sąlyga - už išpirką persikelti į kitą komandą.

"Pastarasis mėnuo Vilniuje buvo labai sunkus. Komanda buvo išbalansuota ir reikėjo daug pastangų, kad ją sutelktume. Dabar vėl važiuoju į nežinomybę, bet Stambulo "Fenerbahce Ulker" yra viena iš Eurolygos finalo ketverto komandų", - sakė Š. Jasikevičius.

Įžaidėjas Eurolygoje sužaidė šešerias rungtynes, per kurias pelnė vidutiniškai po 7,3 taško bei atliko po 4,3 rezultatyvaus perdavimo.

Tai ne vienintelė permaina Vilniaus komandoje prieš pat Naujuosius metus. Vilniečių stovyklą papildo kontrakto su jokiu klubu iki šiol neturėjęs Simas Jasaitis.

28-erių metų krepšininkas "Lietuvos ryte" rungtyniavo 2001-2006 metais.

Per savo karjerą S. Jasaitis yra rungtyniavęs Vilniaus "Sakalų", Tel Avivo "Maccabi" (Izraelis), Vitorijos "Tau Ceramica", Badalonos "DKV Joventut" (abu - Ispanija) ir Stambulo "Galatasaray" (Turkija) klubuose.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder