Viktorui Chodosovskiui - kelio trauma

Viktorui Chodosovskiui - kelio trauma

Klaipėdos "Naftos-Uni-Akvaservis" komanda, rungtyniaujanti Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) čempionate, jau kurį laiką verčiasi be kovingojo savo kapitono Viktoro Chodosovskio. Pastarasis per treniruotę susitrenkė kelį ir savaitgalį savo ekipos pasirodymą sekė tik internetu.

"Viktoras net nevyko į Kauną ir Vilnių. Jam ketiname atlikti magnetinio rezonanso tyrimą ir bus aiškiau, ar jis iš rikiuotės iškrito ilgesniam laikui, ar jau ateinantį savaitgalį galės mums padėti", - kalbėjo "Naftos-Uni-Akvaservis" vyr. treneris Rytis Vaišvila.

Klaipėdiečiai kol kas NKL čempionate yra iškovoję tris pergales ir patyrę tiek pat pralaimėjimų. Naftininkai praėjusį penktadienį Kaune net ir be ekipos kapitono rezultatu 84:70 nugalėjo Kauno "Žalgiris-2" ekipą, tačiau šeštadienį po permainingos kovos Vilniuje rezultatu 82:90 nusileido Vilniaus "Perlo-MRU" krepšininkams.

"Vilniuje labai trūko Viktoro, jo kovingumo. Tiesiog iš savo žaidėjų pasigedau agresyvesnio žaidimo po krepšiu", - kalbėjo R. Vaišvila.

Treneri, NKL čempionatas pamažu įsibėgėja, kaip vertinate savo ekipos startą? - pasiteiravome Atlantos olimpinio prizininko R. Vaišvilos.

Sezono pradžia - permaininga. Manau, kad turėjome iškovoti pergalę prieš Jonavos "Petrochemos" komandą, taip pat galėjome namuose nugalėti Marijampolės "Sūduvą-Mantingą". Juk prieš šią ekipą namuose pralaimėjome vos dviem taškais - 83:85. Mane neramina tai, kad žaidėjai pirmąją rungtynių dalį neatidirba 100 procentų - ginasi prasčiau, nei gali. Antroje rungtynių dalyje lyg ir pabunda, tačiau kautis reikia nuo pirmos iki paskutinės rungtynių sekundės. Tik tada galime iškovoti daugiau pergalių. Varžovams į atlapus privalome kibti nuo pat rungtynių pradžios. Juk krepšinyje viskas prasideda nuo gynybos. Privalome rimčiau paplušėti.

Kuriuos žaidėjus iš savo ekipos išskirtumėte?

Rungtynes laimi ne vienas kuris nors žaidėjas, o visa komanda. Nenorėčiau išskirti vieno ar kelių žaidėjų. Tik pasakysiu, kad malonu, jog pagaliau savo žaidimą, kurio ir buvo tikėtasi, pradėjo žaisti Mindaugas Stašys. Yra žaidėjų, kuriems turiu priekaištų, tačiau viešai nenoriu jų įvardinti.

NKL čempionatas - nenuspėjamas, čia yra daug apylygių komandų, tad daug kas susideda iš smulkmenų.

Artimiausias NKL rungtynes žaisite spalio 24 dieną (penktadienį) 18 val. Klaipėdos kūno kultūros ir rekreacijos centre (S. Dariaus ir S. Girėno g. 10) su turnyrinės lentelės kaimynais - Šakių "Zanavyko" krepšininkais. Kokios prognozės?

Tai "tritaškininkų" komanda. Jie žaidžia laisvą krepšinį ir beveik visi gali pataikyti iš toli. Privalome neleisti jiems mesti laisvų metimų. Jei nesusitvarkysime gindamiesi, tada turėsime problemų. Namuose prieš tokias komandas privalome iškovoti pergales.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder