"Viesulo" sunkiaatlečiai - tarp šalies lyderių

"Viesulo" sunkiaatlečiai - tarp šalies lyderių

Klaipėdos "Viesulo" sporto centro sunkiaatlečiai Marijampolėje vykusiame Lietuvos jaunių (iki 15 m.) sunkiosios atletikos čempionate iškovojo krūvą medalių ir bendroje komandinėje įskaitoje tarp visų Lietuvos komandų užėmė antrąją vietą.

Klaipėdiečių sąskaitoje - 284 taškai.

Pirmąją vietą su 338 taškais iškovojo telšiškiai, trečioje vietoje su 263 taškais liko panevėžiečiai. Šilutiškiai su 259 taškais įsitaisė ketvertuke, o čempionato šeimininkai - marijampoliečiai - penkti (244 tšk.).

Iš viso varžėsi 15 įvairių Lietuvos miestų ir miestelių komandų.

Iš "Viesulo" auklėtinių vicečempionų laurus iškovojo Kotryna Selezniova (iki 61 kg, treneris Regimantas Norvilas) ir Valentas Mitkus (iki 73 kg, treneriai Vincas Šlevinskis ir Algimantas Trajanauskas).

 

PASIŽYMĖJO. Vienas iš Klaipėdos komandos lyderių - Valentas Mitkus.

Organiztorių nuotr.

Bronzos medaliais pasidabino Emilijus Selezniovas (iki 46 kg, R. Norvilas), Nojus Čiesna (iki 58 kg) ir Aurimas Čižus (iki 81 kg, V. Šlevinskis ir A. Trajanauskas).

Vienas iš čempionato lyderių klaipėdietis Neilas Gineikis likus dienai iki varžybų patyrė riešo traumą ir tai jam sutrukdė dalyvauti šiose pirmenybėse. Pagal keliamus svorius jis galėjo tapti absoliučiu šių varžybų čempionu.

"Viesulo" sunkiaatlečiai intensyviai ruošiasi naujiems startams - Lietuvos jaunių (iki 17 metų) ir jaunimo (iki 20 ir 23 metų) čempionatams. Šios pirmenybės vyks spalio mėnesio viduryje Panevėžyje.

 

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder