"Viesulo" gimnastės - Lietuvos čempionės

"Viesulo" gimnastės - Lietuvos čempionės

Klaipėdoje karaliavo meninė gimnastika - vyko atviras Lietuvos meninės gimnastikos čempionatas. Klaipėdos sporto centro "Viesulo" gimnastės pasirodė puikiai ir iškovojo jaunučių, jaunių ir jaunimo čempionių titulus.

Taro jaunučių (gimusios 2009 metais) nugalėtojos laurus pelnė klaipėdietė Anastasija Voločko.

Kitoms klaipėdietėms šioje amžiaus grupėje asmeninėse rungtyse nepavyko užlipti ant prizininkų pakylos laiptelio, bet jos parodė savo meistriškumą ir iškovojo pirmąją vietą grupiniuose pratimuose (Eleonora Christova, Aistrė Stroputė, Vasarė Tarankevičiūtė, Smiltė Šunokaitė, Ugnė Kurlinskaitė, Gabija Saveikaitė).

Taro jaunių (gimusios 2007-2008 metais) nepralenkiama buvo Viktorija Staponas. Trečiąją vietą iškovojo Izabelė Macevičiūtė.

Atvirajame Lietuvos jaunių čempionate, kuriame dalyvavo 40 gimnasčių, V. Staponas aplenkė varžoves iš Latvijos Sofją Mensikovą-Filimonovą (antra vieta) ir Elizabetę Tetere (trečia vieta).

Komandinėse varžybose "Viesulo" centro auklėtinės Sofija Matutytė ir Skaistė Razokaitė tapo vicečempionėmis, o Ariana Novikova ir Elinga Griciūtė džiaugėsi bronzos medaliais.

Jaunimo (gimusios 2005-2006 metais) čempionate nugalėtoja tapo Žemyna Stočkutė.

Antrąją vietą iškovojo Paulina Jočytė. Atvirame čempionate ji liko trečia, į priekį praleidusi varžoves iš Latvijos - Alisą Aleskovską ir Santą Stepulanę.

Nugalėtojas ir prizininkes varžyboms ruošė Klaipėdos "Viesulo" sporto centro trenerės: Dovilė Vilnonė, Juta Aliukonienė, Sandra Žilinskienė, Valentina Bagrijeva, Viktorija Petrova, Rasa Vaserienė ir Natalija Jakovleva.

Klaipėdietės ruošiasi Lietuvos įrankių čempionatui, kuris vyks Vilniuje kovo 27-28 dienomis.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder