"Vičiūnų" grupė papildė Kauno "Žalgirio" rėmėjų būrį

"Vičiūnų" grupė papildė Kauno "Žalgirio" rėmėjų būrį

Bendradarbiauti pradėjo "Viči" prekės ženklą valdančios kompanijos ir Lietuvos čempionų ekipos vadovai - "Vičiūnų" įmonių grupė tapo oficialia Kauno "Žalgirio" krepšinio komandos rėmėja.

"Malonu, kad į mūsų rėmėjų šeimą įsiliejo taip sėkmingai Lietuvoje ir Europoje veikianti kompanija. Kaip svarbus kiekvienas aistruolis, ateinantis į "Žalgirio" areną, taip mums svarbus ir kiekvienas rėmėjas, prisijungiantis prie "Žalgirio". Kai daug įmonių suvienys jėgas, mums rungtyniauti bus žymiai lengviau. Bendradarbiavimas su tokiu žinomu prekės ženklu kaip "Viči" mums yra svarbus žingsnis į priekį. Tikimės, kad tai paskatins ir kitas Lietuvos bendroves suremti pečius dėl "Žalgirio", - sakė Kauno "Žalgirio" direktorius Paulius Motiejūnas.

Iškart po nepriklausomybės atkūrimo susikūrusi lietuviško kapitalo įmonių grupė - viena didžiausių ir ekonomiškai stipriausių Europoje krabų lazdelių ir kitų produktų iš surimio ir žuvų gamintoja. Grupė su "Viči" prekių ženklu tiekia savo produkciją vartotojams į daugiau nei 40 pasaulio šalių.

"Sėkmės žaidėjams linkime ne tik svarbiose rungtynėse, bet ir per visą sezoną. Norime padėti ilgametes tradicijas turinčiam krepšinio klubui. "Žalgirio" komanda - visų lietuvių pasididžiavimas, todėl džiaugiamės suvieniję pajėgas su naują istorijos etapą pradedančiu garsiausiu Lietuvos krepšinio klubu", - teigė "Vičiūnų" įmonių grupės valdybos pirmininkas Visvaldas Matijošaitis.

ELTA primena, jog "Vičiūnų" įmonių grupė sportą remia jau ne vienerius metus. Ji buvo pagrindinė Europos vyrų krepšinio čempionato "Eurobasket 2011" rėmėja. "Vičiūnai" taip pat remia Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę, moterų krepšinį. Šiemet ši įmonių grupė tapo generaline Lietuvos regbio federacijos rėmėja.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder