Valdininkai ir žurnalistai išbandė naująją aikštę

Valdininkai ir žurnalistai išbandė naująją aikštę

Antradienį naująją dirbtinės dangos futbolo treniruočių aikštę pirmosios išbandė Klaipėdos žurnalistų ir valdžios atstovų komandos, žaidusios draugiškas rungtynes. Iki šiol tokio mačo uostamiesčio futbolo istorijoje dar nebuvo.

Varžybos baigėsi valdininkų pergale rezultatu 4:2.

Trenerių Dariaus Čiužausko ir Antano Adomyno vadovaujamos komandos nuo pat susitikimo pradžios žaidė itin aktyviai, ir vieni, ir kiti jau per pirmąsias 15 minučių turėjo galėjo džiaugtis įvarčiais, bet neblogų progų neišnaudojo.

Po Edmundo Gaigalo smūgio galva į priekį pirmieji išsiveržė valdininkai, tačiau jie savo persvara džiaugėsi vos tris minutes, o ilsėtis žaidėjai išėjo vėl pirmaujant valdžios atstovams, kuriems dar vieną įvartį pelnė Audrius Žuta.

Taip, Klaipėdos futbolo pasaulyje šios pavardės garsios - žaidėjai, tačiau šiuo metu jie dirba savivaldybei pavaldžioje Klaipėdos futbolo mokykloje ir pelnytai atstovavo valdžiai.

Rezultatas vėl lygus buvo vos prasidėjus antrajam kėliniui, o rungtynių pabaigoje aktyviau ir tiksliau žaidė valdininkai - matyt norėjo palikti kuo geresnį įspūdį antrą susitikimo pusę stebėjusiam "Atlanto" vyriausiajam treneriui Konstantinui Sarsanjai ir jo asistentams. Be to, įtakos galėjo turėti ir tai, kad žurnalistai turėjo vos vieną atsarginį žaidėją, o varžovų suolelis buvo žymiai ilgesnis.

Geriausiu varžybų žaidėju tarp žurnalistų pripažintas "Vakarų ekspreso" dizaineris maketuotojas Rimantas Liutkus, gynęs komandos vartus ir atlaikęs kelis šimtaprocentinius smūgius, o iš valdininkų šis titulas atiteko VšĮ "Klaipėdos keleivinis transportas" vadovui Gintarui Neniškiui, kurį ekipos draugai laiko patikimiausiu gynėju.

Žaidėjai dėkoja visiems, prisidėjusiems organizuojant rungtynes: savivaldybei ir "Vakarų ekspresui" už įsteigtus prizus, Klaipėdos miesto centrinio stadiono direktoriui Romui Pargaliauskui - už suteiktą retą progą Klaipėdoje išbandyti naują futbolo aikštę.

STATISTIKA

Žurnalistai - Valdininkai 2:4 (1:2)
Įvarčiai: Vilius Mačiulaitis 22 min., Darius Anužis 43 min. (žurnalistai), Edmundas Gaigalas 19, Audrius Žuta 40 ir 67, Martynas Laučka 69 (valdininkai).
Apie 40 žiūrovų (įkaitant atsarginius žaidėjus ir stadiono administraciją)
Teisėjai: Tomas Lavrinavičius, Linas Jakas ir Vladas Grigaravičius

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder