Vacys Lekevičius: "Laukia nelengvos rungtynės"

Vacys Lekevičius: "Laukia nelengvos rungtynės"

Ketvirtadienį Klaipėdos "Atlanto" futbolininkai Almatoje (Kazachstanas) žais UEFA Europos lygos I kvalifikacinio etapo rungtynes su "Kairato" ekipa.

Trečiadienį prieš vakarinę atlantiečių treniruotę buvo surengta spaudos konferencija, kurioje dalyvavo ir "Atlanto" generalinis direktorius Vacys Lekevičius. Jis sakė, kad "Kairatas" yra stipri komanda pagal visus parametrus: pagal žaidėjus, biudžetą ir visa kita.

V. Lekevičius neišvengė klausimo dėl vyriausiojo trenerio. Klubo vadovo atsakymas buvo toks: "Aš laukiau šito klausimo. Dėl vyriausiojo trenerio šiuo metu turime problemą. Laikinai šias pareigas eina Sergejus Savčenkovas. Ketverius metus komandą treniravo Konstantinas Sarsanija. Tačiau jis išvyko dirbti į "Zenito" klubą. Turime kandidatų į vyriausiojo vietą, bet nespėjome apsispręsti iki varžybų Europoje".

V. Lekevičius, paklaustas ar išanalizavo "Kairato" žaidimą, sakė: "Tai mūsų trenerių štabo darbas. "Kairatas" neturi silpnų vietų, o mes praradome tris svarbius žaidėjus su Andrejum Paniukovu priešakyje. Jis išvyko į "Zenito" klubą. Nepaisant to, mes atvykome kovoti. Sudėtinga mums bus per rytdienos rungtynes, bet ir "Kairatui" nebus lengva".

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder