Tatuiruočių meistras Aurimas nuo šešių ryto jau ant bėgimo takelio!

Tatuiruočių meistras Aurimas nuo šešių ryto jau ant bėgimo takelio!

Rūpintis savimi svarbu, jei norime būti sveiki, energingi ir gražiai atrodyti. Gerų rezultatų paslaptis – aktyvus gyvenimo būdas, sportas ir subalansuota mityba. Klaipėdoje gyvenantis Aurimas Povilionis (28 m.) pasirinko sportuoti sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“ kartu su asmeniniu treneriu ir šiandien gali džiaugtis „naujuoju savimi“!

Tikslas – pagerinti savijautą

Aurimas sveikatingumo klube „Apelsinas“ pradėjo sportuoti ne tik dėl antsvorio, bet ypač dėl pablogėjusios savijautos. „Dėl savo svorio nekompleksavau, tačiau pastebėjau, kad pablogėjo savijauta, ir tai pradėjo erzinti. Mano amatas – tatuiruotės, todėl daug valandų praleidžiu sėdėdamas ir įsitempęs. Atsirado nugaros, kaklo ir pečių skausmai, pablogėjo laikysena. Dėl per didelio svorio pasidarė sunkiau judėti, greičiau pavargdavau net lipdamas laiptais“, – pasakoja Aurimas.

Abonementą gavo dovanų

Klaipėdietis „Apelsino“ abonementą sportui gavo dovanų nuo kolegų darbe. „Šnekėjau ir prisišnekėjau. „Apelsino“ abonementas – tai kalėdinė dovana nuo bendradarbių. Į „Apelsiną“ pirmą kartą atėjau sausio mėnesio pabaigoje, patiko ir taip likau čia sportuoti iki šiol“, – sako A. Povilionis. Vos tik apsilankęs PC „Grandus“ esančiame „Apelsine“, Aurimas nusprendė sportuoti kartu su asmeniniu treneriu Mariumi. „Iškart supratau, kad man reikalingas asmeninis treneris. Anksčiau esu sportavęs tik kol mokiausi mokykloje ir tada man atrodė, kad galiu visus pratimus atlikti savarankiškai. Dabar mano mąstymas pasikeitė ir suvokiu, kaip svarbu sportuoti taisyklingai. Norėjau profesionalios pagalbos ir paaiškinimų, kaip viskas vyksta, todėl ir pasirinkau asmenines treniruotes su Mariumi“, – pasakoja klaipėdietis.

Atsikratė 15 kilogramų

„Apelsino“ sveikatingumo specialistas Marius Bertašius džiaugiasi savo kliento rezultatais: „Aurimas mažiau nei per 9 mėnesius atsikratė 15 kilogramų antsvorio. Šio rezultato pasiekėme palaipsniui pritaikę reikalingus pratimus ir suderinę mitybą. Svarbiausia, kad išsprendėme nugaros, kaklo, pečių juostos ir laikysenos problemas. Atlikus kūno sudėties analizę, 28-erių Aurimo biologinio amžiaus rodiklis buvo 42 metai, o dabar rezultatas žymiai geresnis – 23 metai. Ypač malonu matyti Aurimo motyvaciją, ryžtą ir gerą nuotaiką, jis dabar pasiruošęs rimtam sportui – kaip tikras atletas!“

Svarbu pasitikėti treneriu

Sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“ dirba savo sritį išmanantys profesionalūs specialistai: asmeniniai treneriai, grupinių treniruočių instruktoriai ir kineziterapeutai – čia kiekvienas išsirinks sau tinkamiausią būdą sportuoti ir gyventi sveikiau. „Marius – geras treneris ir žmogus. Susidraugavome iškart. Jis užkrečia savo pavyzdžiu ir man yra autoritetas siekti savo tikslų, sportuoti ir rinktis sveiką gyvenimo būdą“, – savo nuomone dalinasi „Apelsino“ klientas Aurimas. Sveikatingumo specialistas M. Bertašius pabrėžia, kad atėjęs sportuoti žmogus pirmiausia turėtų pasitikėti treneriu. „Treniruotė su asmeniniu treneriu visuomet bus 20–30 procentų efektyvesnė nei sportuojant savarankiškai Mes, asmeniniai treneriai, esame tam, kad suteiktumėme žmogui reikalingų žinių, pasidalintumėme savo daugiamete patirtimi ir padėtumėme įveikti problemas bei pasiekti norimų rezultatų“, – pasakoja „Apelsino“ sveikatingumo specialistas. 

Džiaugiasi „naujuoju savimi“

Aurimą sveikatingumo klube „Apelsinas“ galite sutikti jau nuo 6 valandos ryto. „Man daug labiau patinka sportuoti rytais, nes tada klube mažiau žmonių, o ir su darbu kitaip nepavyktų suderinti“, – sako A. Povilionis. Klaipėdietis sportuoja 4–5 kartus per savaitę ir džiaugiasi „naujuoju savimi“. „Klaidinga manyti, kad sporto salė yra katorga. Sunkiausia yra pradėti, tačiau vėliau pripranti ir sportas tampa gyvenimo būdu. Iš pradžių „Apelsine“ su asmeniniu treneriu sportavau 3 kartus per savaitę, vėliau – 2 kartus, o dabar užtenka 1 karto per savaitę. Esu laimingas, kad sportas viską apvertė į gerąją pusę! Turiu metinį abonementą ir tikrai toliau sportuosiu „Apelsine“, nes gaunu labai didžiulę naudą!“ – savo patirtimi dalinasi Aurimas.

Sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“ dirbantys profesionalūs treneriai ir kineziterapeutai jums padės pasiekti užsibrėžtų tikslų pagal jūsų individualią sveikatos ir fizinę būklę. Sportuodami pagal SMART metodiką, išmoksite saugiai mankštintis, pakeisite žalingus mitybos įpročius ir kasdienę rutiną. „Apelsino“ sveikatingumo specialistai užtikrins, kad pratimus atliktumėte taisyklingai, padės efektyviai išspręsti sveikatos problemas, išklausys, patars ir suteiks motyvacijos gyventi sveikiau!

Sveikatingumo klubas šeimai „Apelsinas“ kviečia pirmajam, bandomajam apsilankymui klube nemokamai. Užsiregistruoti į pasirinktą „Apelsino“ klubą (PC „Studlendas“, PC „Grandus“ arba PC „Vingis“) galite interneto svetainėje www.apelsinas.lt/registracija, telefonu: +37061676116  arba atvykus į artimiausią „Apelsiną“.

Reklama

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder