Tarptautinė "Viesulo" taurė - Klaipėdos sunkiaatlečių rankose

Tarptautinė "Viesulo" taurė - Klaipėdos sunkiaatlečių rankose

Klaipėdos sunkiosios atletikos sporto centre baigėsi tradicinis, jau 25-asis, kalėdinis jaunųjų sunkiaatlečių turnyras. Šįkart tarptautiniame turnyre dėl "Viesulo" sporto centro taurės varžėsi per 80 jaunųjų Kipro, Latvijos, Estijos ir įvairių Lietuvos miestų sunkiaatlečių.

Dalyviai varžėsi ne tik pagal svorio kategorijas, bet ir pagal amžiaus grupes - iki 13 ir iki 15 metų.

Daugiausiai aukso medalių iškovojo ir pirmąją komandinę vietą iškovojo šeimininkai - Klaipėdos sunkiaatlečiai.

Antri liko Telšių jaunieji atletai, trečia - Venspilio komanda, ketvirtoji vieta atiteko Estijos komandai, penkti liko Kipro atstovai, šešti - šilutiškiai.

Šventišką nuotaiką pagyvino Kalėdų senelio apsilankymas. Jis apdovanojo nugalėtojais bei prizininkais tapusius sportininkus diplomais, medaliais, saldumynais, o vaikučiai, kurie Kalėdų seneliui dainavo ir gražius eilėraščius deklamavo, gavo kalėdinių saldainių.

Svarbiausiai, kad visą dieną vykusi turnyrą stebėjo, džiaugėsi ir už sėkmingus pasirodymus plojo mamytės ir tėveliai.

"Kalėdų senelis jau 25 kartą atskrenda su sraigtasparniu ir nusileidžia Klaipėdos centriniame stadione, o čia jaunųjų sunkiaatlečių laukia smagus turnyras. Gražios tradicijos prieš gražiausias metų šventes", - pasidžiaugė Lietuvos sunkiosios atletikos federacijos prezidentas Bronislavas Vyšniauskas.

"Smagus turnyras. Vaikams reikia panašių šventinių renginių. Tai mūsų tradicija ir jaunuoliai su malonumu dalyvauja šiame kalėdiniame turnyre", - džiaugėsi sunkiosios atletikos treneriai Vincas Šlevinskis, Mantas Žvirblys, Algimantas Trajanauskas ir Regimantas Norvilas.

Jam antrino ir Telšiuose treneriu dirbantis Modestas Šimkus.

"Mūsų jaubnieji sunkiaatlečiai su džiaugsmu iš Telšių vyksta į Klaipėdą, nes žino, kad čia bus smagus turnyras. Visi pasivaržė, gavo dovanų ir patyrė džiugių emocijų. Ko gi daugiau reikia?", - kalbėjo M. Šimkus.

Pritarė ir svečiai iš Kipro.

"Mes į Klaipėdą atvykstame jau trečią kartą ir visada čia esame šiltai sutinkami. Jūsų mieste yra daug stipruolių, tad dėl medalių kovoti nėra paprasta. Jaunimui pasivaržyti tarpusavyje - labai naudinga. Juk per varžybas įgaunama daug patirties", - akcentavo Kipro komandos treneris.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder