„Sūduvos“ treneris Vladimiras Čeburinas: turime būti pasirengę viskam

„Sūduvos“ treneris Vladimiras Čeburinas: turime būti pasirengę viskam

Marijampolės „Sūduvos“ futbolo klubo vyriausiasis treneris Vladimiras Čeburinas ketvirtadienį per Europos lygos trečiojo atrankos etapo atsakomąsias rungtynes su Jūrmalos „Spartaks“ (Latvija) tikisi dar vienos sunkios kovos.

Pirmąjį mačą Rygoje Lietuvos čempionai laimėjo 1:0.

„Visada reikia laukti antrųjų rungtynių baigties. Pirmosios susiklostė palankiai mums, bet laukia dar vienas rimtas, sunkus mačas, - sakė treneris. - Abi komandos vykdys savo programą. Varžovai yra drausmingi, gerai atlieka veiksmus, susijusius su greitomis atakomis. Naujas „Spartaks“ treneris Tomas Ražanauskas gal irgi įneš kažką naujo, mes turime būti pasirengę viskam“.

„Sūduvos“ išvykoje susikurtas minimalus pranašumas leidžia komandai jaustis ramiau, tuo metu Latvijos čempionai į Marijampolę atvyko žinodami, kad privalės įmušti įvartį.

„Varžovams reikia įmušti, bet reikia įmušti ir mums, kad sumažintume varžovų užsivedimą, norą, - teigė V. Čeburinas. - Bus sunku, nes abi komandos nori žengti toliau“.

„Sūduvos“ saugas Ovidijus Verbickas tikisi, kad „Spartaks“ rungtynes pradės nusiteikęs labai agresyviai.

„Rygoje buvo nelengvos rungtynės, bet pasiekėme teigiamą rezultatą, išplėšėme pergalę, tad viskas yra gerai, - prieš atsakomąsias rungtynes sakė „Sūduvos“ futbolininkas. - Kiekvienose rungtynėse būna klaidų, atlikome savo analizę, stengsimės pasinaudoti varžovų silpnesnėmis savybėmis. Visi dabar iš mūsų tikisi tik pergalės, komanda irgi nusiteikusi laimėti“.

Nepaisydamas nusiteikimo nugalėti, O. Verbickas laukia labai sunkios kovos aikštėje.

„Manau, šios rungtynės, kaip ir pirmosios, bus labai sunkios, bus daug agresijos. Varžovams reikia mus spausti, tad mes gal būsime labiau atsitraukę ir stengsimės naudotis kontratakomis“, - svarstė saugas.

Tiek „Spartaks“, tiek „Sūduvos“ aistruoliai svajoja apie patekimą į Europos lygos atkrintamąjį atrankos etapą, kuriame Lietuvos arba Latvijos čempionų jau laukia Glazgo „Celtic“ (Škotija).

„Neturėjau galimybės žiūrėti „Celtic“ rungtynių su Atėnų AEK tiesiogiai, bet aš jau po burtų sakiau, kad mūsų poros laimėtojai susitiks su „Celtic“. Bet kuriuo atveju, visos mūsų mintys dabar yra čia, sutelktos į rungtynes su „Spartaks“. Nereikia sakyti op, neperšokus griovio“, - teigė O. Verbickas.

„Sūduvos“ ir „Spartaks“ atsakomosios rungtynės Marijampolės „Arvi“ arenoje ketvirtadienį prasideda 20 val.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder