Sporto padangėje - "Mėmelio" vardas

Sporto padangėje - "Mėmelio" vardas

Daugkartinių Lietuvos rankinio lygos čempionų Klaipėdos "Dragūno" pergalių įkvėpti klaipėdiečiai įkūrė dar vieną komandą, kuriai davė "Mėmelio" pavadinimą. Pasiektos ir pirmosios pergalės - iškovoti Lietuvos paplūdimio čempionato aukso medaliai, triumfuota atvirose Klaipėdos pirmenybėse ir pasipuošta bronzos medaliais Jurbarke vykusiame pajėgiame rankinio turnyre.

"Mėmelio" komandoje rungtyniauja būrys buvusių "Dragūno" žaidėjų, tarp kurių - Gediminas Vaitkus, Justinas Riauba, Grigorijus Melnikas, Vilijus Lingė bei kiti.

"Kai baigėme karjerą pagrindinėje "Dragūno" komandoje, pajutome, kad trūksta rankinio, todėl buvę žaidėjai, kurie dėl traumų ir kitų aplinkybių buvo priversti baigti profesionalų karjeras, nusprendėme pradėti rinktis į treniruotes ir sportuoti savo malonumui. Džiugu, jog prie mūsų prisijungė ir "Viesulo" sporto centre žaidę jaunuoliai. Turime naują ir ambicingą klubą, rungtyniaujame įvairiuose rankinio turnyruose. Norime, kad tie žmonės, kurie atidavė savo širdis "Dragūnui", turėtų galimybę ir toliau sportuoti", - teigė žaidžiantysis "Mėmelio" treneris G. Vaitkus.

Praėjusį sezoną "Mėmelio" klubas tapo atvirų Klaipėdos miesto vyrų rankinio pirmenybių čempionu.

Ši ekipa jau spėjo įrodyti, kad moka žaisti rankinį ne ką blogiau nei reprezentacinė miesto komanda. Klaipėdiečiai Pirmojoje Melnragėje vykusiame Lietuvos paplūdimio rankinio čempionate nepaliko varžovams vilčių ir iškovojo aukso medalius.

Rugsėjo pabaigoje klaipėdiečiai dalyvavo XVIII Jono Stankevičiaus atminimo turnyre Jurbarke, kur varžėsi su pirmojoje šalies rankinio lygoje rungtyniaujančiomis ekipomis. "Mėmelio" rankininkai užėmė trečiąją vietą.

"Mėmelio" rankininkai grupės varžybose rezultatu 17:5 sutriuškino Tauragės komandą bei 10:8 įveikė Pasvalio ekipą. Pusfinalyje klaipėdiečiai turėjo pripažinti HC "Molėtų" rankininkų pranašumą 9:14, kurie ir tapo turnyro nugalėtojais. Kovoje dėl trečiosios vietos "Mėmelis" vėl susitiko su Pasvalio komanda, kurią įveikė rezultatu 13:9.

"Mėmelio" komandos artimiausi planai - varžytis Klaipėdos miesto atvirose rankinio pirmenybėse ir stengtis apginti nugalėtojų titulą.

BRONZINIAI PRIZININKAI. Klaipėdos "Mėmelio" rankininkai dalyvavo XVIII Jono Stankevičiaus atminimo turnyre Jurbarke ir iškovojo trečiąją vietą.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder