Sporto klube "Impuls" - verslo pusryčiai

Sporto klube "Impuls" - verslo pusryčiai

Antradienio rytą Klaipėdos sporto klube "Impuls" būriavosi įmonių ir personalo vadovai. Jų tikslas buvo išgirsti gerąją patirtį, kaip sportuojantis kolektyvas daro teigiamą įtaką įmonės rezultatams. Savo žiniomis apie sporto naudą ir tai, kaip motyvuoti darbuotojus sportuoti, dalijosi sporto klubų "Impuls" grupės vadovas Vidmantas Šiugždinis.

Jis pabrėžė, kad vien nupirkti darbuotojui sporto klubo abonementą nepakanka, reikia pasitelkti ir daugiau gudrybių: sutelkti sportuojantį kolektyvą, sukurti sporto konkurencines ir skatinimo priemones, skirti įvairias premijas.

[CITATA]

"Sportuojantys žmonės yra laimingesni, energingesni ir tai padeda pasiekti geresnių įmonės rezultatų. Pastebėjome ir tai, kad sportas labiau sutelkia ir suartina kolektyvą. Atsiranda didesnis bendruomeniškumo jausmas", - sakė V. Šiugždinis.

Imlūs naujovėms

Jis papasakojo, kaip skatina sportuoti "Impuls" darbuotojus ir kokias naujoves įvedė būtent šiame kolektyve.

"Mes pasitelkėme devynių žingsnių programą. Visų pirma svarbu yra turėti tikslą, motyvaciją, pasitelkti matavimus, bendras treniruotes, lyderių pavyzdžius, įtraukti silpnąsias grandis, įsilieti į viešus renginius, sukurti sveiką aplinką ir vidinę komunikaciją. Viską protingai ir sklandžiai sudėliojus, galima pasiekti labai daug. Pavyzdžiai byloja, kad tinkamai nukreipus į sportą įsilieja net tie kolektyvo darbuotojai, kurie anksčiau niekada net nesportavo. Tai jiems tampa malonia kasdienybe. Smagu matyti, kaip į gera keičiasi žmonės, jų mąstymas, gyvenimo būdas. Sportas išties daro stebuklus. Juk sportuojant išsiskiria endorfinai - laimės hormonai", - pasakojo V. Šiugždinis.

MANKŠTA. Klaipėdos sporto klube "Impuls" įvairias grupines treniruotes vedanti, JAV kūno rengybos ir įvairių treniruočių programas studijavusi Rima Margevičiūtė vadovams pravedė mankštos programėlę.

Jis pasakojo, kad niekada nereikia bijoti naujovių ir semtis žinių iš gerų pavyzdžių.

"Didžioji dalis mūsų biuro darbuotojų darbe sėdi ne ant kėdžių ar krėslų, o ant pripučiamų kamuolių. Taip lavinama laikysena ir dirba juosmens raumenys. Pabandėme, kam patiko, tie iškeitė kėdes į šiuos kamuolius. Suteikėme pasirinkimo laisvę", - aiškino jis.

Išjudino parodomoji mankšta

Po teorinių žinių buvo surengta ir parodomoji mankšta, skirta biure prie kompiuterių daug laiko praleidžiantiems darbuotojams.

"Pertraukėlės tarp darbo ir panašios mankštelės yra labai svarbios. Tai padeda šiek tiek prasiblaškyti bei pailsėti, kas galiausiai suteikia jėgų ir padeda išlikti darbingiems ilgesnį laiką", - akcentavo sporto klube "Impuls" įvairias grupines treniruotes vedanti, JAV kūno rengybos ir įvairių treniruočių programas studijavusi Rima Margevičiūtė. Ji puikiai žino, ką reiškia ir profesionalus sportas - buvo įvairių amžiaus grupių Lietuvos krepšinio rinktinių narė, pasaulio jaunimo žaidynių vicečempionė, o su Lietuvos moterų krepšinio rinktine Europos čempionate buvo per plauką nuo medalių - liko ketvirtos.

Šis smagus ir naudingas susitikimas, vykęs "Impuls" sporto klube, pavadintas verslo pusryčiais. Klaipėda tapo pirmąja vieta, kurioje su vadovais buvo dalijamasi šia patirtimi. Šiandien apie tai bus pasakojama Vilniuje, o vėliau ir kituose šalies miestuose.

Po teorinių žinių ir mankštos vadovai bei "Impuls" darbuotojai kartu su renginyje dalyvavusiais svečiais atsigėrė sulčių, arbatos ir užkando vaisių bei sveikų užkandžių.

"Tikimės, kad verslo pusryčiai "Impuls" sporto klube taps nuolatine tradicija. Jei tai pasiteisins, galėsime kviestis kompetentingus trenerius, sporto atstovus, kad pasidalintų žiniomis vienais ar kitais klausimais", - "Vakarų ekspresui" sakė pats aktyviai sportuojantis ir savo pavyzdžiu darbuotojus įkvepiantis sporto klubų "Impuls" grupės vadovas V. Šiugždinis.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder