Sportininkų namuose sveikins Algirdą Plungę

Sportininkų namuose sveikins Algirdą Plungę

Vasario 28 dieną (penktadienį) 16 val. Klaipėdos sportininkų namuose (Daukanto g. 24) sporto bendruomenė 80-ojo gimtadienio proga sveikins Klaipėdos sportui nusipelniusį Algirdą Plungę.

Būtent vasario 28-oji - tikroji šio klaipėdiečio gimimo diena, tad kviečiami visi, kurie pažįsta A. Plungę ir nori paspausti ranką, pasakyti gražų žodį, įteikti gėlių, dovanų ar tiesiog kartu pabūti šią gražią dieną.

"Klausiate kokios norėčiau jubiliejaus dovanos? Mam geriausia dovana - sveikata. Svarbu, kad būtų sveikatos ir viskas bus gerai. Juk materialiais dalykais sveikatos nenusipirksi. Pinigai - reikalingas dalykas, bet ne esminis. Prabanga man nėra svarbi. Turiu gražią šeimą, šešis anūkus, tad ko gi daugiau norėti?" - "Vakarų ekspresui" sakė A. Plungė.

Jau daugiau nei 60 metų su sportu vienokiu ar kitokiu būdu savo gyvenimą yra susiejęs A. Plungė vadovaujasi credo: "Judėjimas - sveikata".

"Blogas mintis visada veju optimizmu. Laimingas žmogus yra tada, kai jam gera su kitais ir kitiems gera su juo", - pabrėžė jubiliatas.

A. Plungė yra dirbęs pedagogu, teisėjavo įvairaus rango lengvosios atletikos varžyboms, vadovavo Klaipėdos lengvosios atletikos maniežui, Klaipėdos sporto komitetui, kaip vairuotojas ir vertėjas dalyvavo įvairiose irklavimo regatose, yra surinkęs daug vertingų Klaipėdos sporto istorijos eksponatų. Pelnęs dešimtis įvairiausių apdovanojimų. 2016 metais jam buvo įteiktas Klaipėdos savivaldybės ženklas-medalis už indėlį į Klaipėdos sportą.

Išsamų interviu su 80-ąjį gimtadieniu švenčiančiu Algirdu Plunge galėsite skaityti savaitgalį dienos šviesą išvysiančiame naujajame "Savaitės ekspreso" numeryje.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder