Smiginio trūkumas tik vienas – ne visada pataikai ten, kur nori

Smiginio trūkumas tik vienas – ne visada pataikai ten, kur nori

Antradienį vyks jau antrasis "Honolulu smiginio taurės" etapas. Vienas pretendentų į geriausius šio etapo žaidėjus - klaipėdietis Algimantas Baltūsis. Jis smiginį žaidžia jau dvidešimt metų. Per tą laiką jis patebėjo tik vieną šio sporto ir laisvalaikio užsiėmimo trūkumą – kad ne visuomet gali pataikyti ten, kur nori.

Matęs varžybas per televiziją, vyras panoro ir pats tai išbandyti. Vieno karto klubo treniruotėje užteko, kad A.Baltūsis iki šiol laisvalaikio be strėlių neįsivaizduoja. “Per dvidešimt metų esu daug kur žaidęs ir fotografavęs. Pažiūrėjus į nuotraukas tikrai smagu viską prisiminti”, – pasakojo A. Baltūsis.

Varžybos prasidės 19 val. boulingo klube "Honolulu" (viešbutis "Amberton Klaipėda", Naujojo sodo g. 1). Taurės varžybos vyksta kiekvieno mėnesio paskutinį antradienį. Visais kitais antradieniais taip pat nuo 19 val. vyksta klubo „Smiginio LT“ reitingo varžybos-treniruotės.

Du geriausi kiekkvieno etapo "Honolulu smiginio taurės"žaidėjai bus apdovanoti nemokama galimybe pažaisti boulingą, o dar penkiems dalyviams įteiksime pakvietimus dviems asmenims į naktinį klubą "Dr.Who".

Geriausių žaidėjų pavardes skelbiamos per radijo stotį "Extra FM", "Vakarų ekspreso" portale VE.lt.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder