Smagios jaunųjų "Baltijos" ledo ritulininkų varžytuvės

Smagios jaunųjų "Baltijos" ledo ritulininkų varžytuvės

Šiemet skambių pergalių iškovoję Klaipėdos ledo ritulio mokyklos "Baltija" atstovai smagiomis varžytuvėmis pabaigė sezoną bei išrinko techniškiausius, greičiausius ir taikliausius savo žaidėjus.

Sekmadienį ant "Akropolio" ledo vyko įvairios estafetės ir draugiškos rungtynės, kurių metu tarp vyresnių "Baltijos" atstovų (gimę 2006 m. ir anksčiau) techniškiausio žaidėjo prizą iškovojo Jegoras Sobolevas, taikliausiu žaidėju pripažintas Nojus Žvinklys, greičiausio žaidėjo prizas atiteko Kirilui Jevstignejevui (buvo išvykęs į Kanadoje vykusią Toronto "Maple Leafs" klubo treniruočių stovyklą).

Tarp 2008 metais gimusių ir jaunesnių ledo ritulininkų techniškiausiu pripažintas Maksimas Krupica, taikliausiu - Timūras Gusiatinas, greičiausiu - Michailas Puzikovas.

Vėliau vaikai su tėveliais persikėlė į Gervaičių kaimo turizmo sodybą: kepė šašlykus, žaidė futbolą, dalyvavo įvairiose smagiose šeimų rungtyse.

"Vaikai mėnesį pailsės nuo ledo ritulio treniruočių, tačiau nepamirš sporto: lauke žais futbolą, krepšinį, bėgios ir panašiai. Rugpjūtį su naujomis jėgomis kibsime į ledo ritulio treniruotes. Priimsime ir naujų nuo ketverių metukų vaikų būrį - tiek mergaites, tiek berniukus, ir vėl bandysime apginti Lietuvos čempionų titulą", - "Vakarų ekspresui" sakė vienas iš "Baltijos" mokyklos sportinės veiklos vadovų ir trenerių Audrius Kancleris.

Jau rašėme, kad 2015 metais Baltijos" jaunieji ledo ritulininkai iškovotojo Lietuvos U-10 čempionų titulą. Iki tol "Baltijos" jaunieji ledo ritulininkams apie tokius pasiekimus galėjo tik pasvajoti.

TRENERIS. Vienas iš "Baltijos" mokyklos sportinės veiklos vadovų ir trenerių Audrius Kancleris (centre) džiaugėsi, kad vaikai propaguoja sveikos gyvensenos ir sąžiningo sporto principus.

Sezonui baigiantis klaipėdiečiai triumfavo ir varžybose, skirtose buvusiam mokyklos treneriui Jurijui Merkutovui atminti.

Prieš keliolika dienų "Baltijos" jaunieji ledo ritulininkai už pergales buvo pagerbti Klaipėdos mero Vytauto Grubliausko. Jų atnešta taurė, ko gero, dydžiu pranoko visus iki tol į miesto rotušę pas Klaipėdos merą atneštus trofėjus.

Pasak A. Kanclerio, svarbu ne tik auginti jaunuosius talentus, bet ir rūpintis jaunimo užimtumu.

"Mes, treneriai, stengiamės vaikus sudominti sportu, jog jie nesišlaistytų gatvėmis, o naudingai ir turiningai leistų dienas. Skiepijame jiems sveikos gyvensenos ir sąžiningo sporto principus", - pabrėžė A. Kancleris.

Puikiu "Baltijos" mokyklos darbu pasidžiaugė ir šventėje dalyvavę jaunųjų ledo ritulininkų tėveliai.

"Treneriai įskiepija drausmės, dienos režimo ir didesnio pasitikėjimo savo jėgomis. Sportas ugdo asmenybes, ir tai puiku", - džiaugėsi tėveliai.

Padėką tėveliams ir rėmėjams išreiškė ir A. Kancleris.

"Buvo žmonių, kurie norėjo sunaikinti mūsų mokyklą, bet tik jūsų ir rėmėjų dėka mes išlikome. Tik būdami vieningi ir darnūs mes vis labiau stiprėsime ir toliau galėsime savo pergalėmis garsinti Klaipėdos bei Lietuvos vardą", - ryžtingai kalbėjo vienas iš "Baltijos" mokyklos sportinės veiklos vadovų ir trenerių A. Kancleris.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder