Šįvakar Klaipėdoje - tarptautinis "Dragūno" mūšis

Šįvakar Klaipėdoje - tarptautinis "Dragūno" mūšis

Šįvakar uostamiestyje spręsis, ar Klaipėdos "Dragūnas" pateks į Europos rankinio federacijos (EHF) taurės turnyro antrąjį etapą, ar baigs šio sezono minėtojo turnyro kovas. Klaipėdiečių varžovai - Islandijos "Selfoss" rankininkai, praėjusį sezoną savo šalies pirmenybėse iškovoję bronzos medalius.
   
Šiandien šių ekipų rungtynių "Dragūno" namų aikštelėje (Taikos pr. 61A) pradžia - 18 val.
Priminsime, kad pirmąsias rungtynes, vykusias Islandijoje, "Dragūnas" prieš "Selfoss" ekipą pralaimėjo 6 įvarčiais - 28:34, tačiau namuose tikisi panaikinti šį skirtumą ir pakovoti dėl kelialapio į kitą EHF taurės turnyro etapą.
"Didelės prarajos tarp mūsų ir islandų nėra. Vertinčiau, kad tai panašaus lygio komandos. Viskas priklauso nuo mažų smulkmenų, detalių. Islandijoje kiekvieną mūsų mažą klaidelę islandai puikiai išnaudojo. Per savaitę mėginome ištaisyti savo klaidas. Tikiuosi, kad mano komandos žaidėjai įsiklausė į mano žodžius ir vyks kur kas įdomesnė bei atkaklesnė kova. Klaipėdoje galime laimėti tiek mes, tiek varžovai. Visi scenarijai yra įmanomi", - įsitikinęs "Dragūno" vyr. treneris Artūras Juškėnas.

PALAIKYMAS. Islandijoje dragūniečius palaikė sirgaliai, pasipuošę Lietuvos trispalvės simbolika. Tikimasi, kad šįvakar "Dragūno" namų aikštelės bus sausakimša rankinio sirgalių.

Anot jo, iš Islandijos "Dragūnas" galėjo grįžti ir su vos 1-2 įvarčių deficitu.
"Tada psichologiškai žaisti namuose būtų lengviau, tačiau tikimės, kad į Klaipėdoje vyksiančias rungtynes susirinks daug rankinio sirgalių ir jie įkvėps mūsų vyrus kovoti su dviguba energija. Juk sirgaliai - tarsi papildomas žaidėjas aikštėje. Visi bendromis pastangomis galime padaryti kur kas daugiau", - mano A. Juškėnas.
"Dragūno" trenerio teigimu, į uostamiestį planuoja atvykti 30-40 islandų ekipos sirgalių, tad labai norėtųsi, kad nesigirdėtų jų šūksnių, o tikrai jaustume, jog žaidžiame namuose.
"Jei klaipėdiečiai užpildys mūsų sporto salę, bus nuostabu. Sezono atidarymo rungtynėse Klaipėdoje norėtųsi geros atmosferos", - kalbėjo A. Juškėnas. 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder