Šįvakar - svarbus "Neptūno" mūšis

Šįvakar - svarbus "Neptūno" mūšis

Šiandien nuo 18 val. "Švyturio" arenoje Klaipėdos "Neptūnas" kils į kovą su Prienų "Skycop" ekipa. Rungtynių nugalėtojui atiteks bilietas į Karaliaus Mindaugo taurės finalo ketverto varžybas, kurios vyks vasario 16-17 (šeštadienį ir sekmadienį) Vilniaus "Siemens" arenoje.

Pirmosios Karaliaus Mindaugo taurės ketvirtfinalio rungtynės, vykusios sausio 3 dieną Prienuose, tarp "Neptūno" ir "Skycop" nieko neatskleidė - dvikova baigėsi lygiosiomis - 85:85.

Taigi, viskas prasideda iš naujo.

Viską lems vienerios rungtynės, tad dvikovos kaina - milžiniška.

Daugelis krepšinio sirgalių puikiai pamena praėjusius metus, kai Karaliaus Mindaugo taurės ketvirtfinalyje "Neptūnas" rezultatu 77:85 krito prieš Alytaus "Dzūkiją" ir tąkart finalinio ketverto kovos, vykusios Klaipėdoje, tęsėsi be šeimininkų.

Tikėkimės, kad šiemet panašių klaidų "Neptūnas" nebekartos, visa jėga ir koncentruotai su "Skycop" ekipa kausis nuo dvikovos pradžios ir iki pat paskutinių sekundžių.

Neptūniečiai praėjusį šeštadienį Utenoje Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionato rungtynėse išgyveno paskutinių sekundžių dramą - prieš vietos "Juventus" ekipą laimėjo 1 taško skirtumu - 89:88. Lemiamą dvitaškį aštriu reidu iš po krepšio, likus žaisti 5 sekundėms, įmetė neseniai į "Neptūną" sugrįžęs klaipėdietis Deividas Gailius.

Rungtynių pabaigoje D. Gailius sužaidė idealiai, bet dvikovos pradžioje buvo panikos, buvo pamiršti ir deriniai. Ką jis turi, tai noro ir energijos. Tai jam padėjo rungtynių gale - tritaškiais, prasiveržimais… Mums to reikia. Jis gali pats užbaigti, gali ir kitiems sukurti. Puolime mes pasidarėme įvairesni", - po rungtynių Utenoje kalbėjo "Neptūno" vyr. treneris Kazys Maksvytis.

"Tikiuosi, kad neišeikvojome per daug jėgų prieš svarbų Karaliaus Mindaugo taurės atsakomąjį ketvirtfinalio mačą", - pridūrė Klaipėdos ekipos strategas.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder