Šįvakar - "Neptūno" ir "Prienų" akistata

Šįvakar - "Neptūno" ir "Prienų" akistata

Šiandien 18.45 val. "Švyturio" arenoje Lietuvos vicečempionas Klaipėdos "Neptūnas" Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynėse susitiks su "Prienų" ekipa.

Šį sezoną meptūniečiai ir Prienų atstovai susitiko tris kartus ir visus kartus užtikrintas pergales iškovojo klaipėdiečiai: 2014 m. spalio 5 dieną Prienuose rezultatu 88:73, 2015 m. sausio 23 dieną Klaipėdoje rezultatu 92:76 ir 2015 metų vasario 7 dieną Prienuose rezultatu 86:63.

Priminsime, kad praėjusį sekmadienį "Neptūnas" Kaune rezultatu 90:86 nukovė Lietuvos čempionus žalgiriečius. Galingąją Kauno komandą, Eurolygos "Top 16" dalyvę neptūniečiai šį sezoną įveikė antrą kartą iš eilės - vasario 15 dieną Klaipėdos krepšininkai "Švyturio" arenoje taip pat šventė pergalę rezultatu 67:65.

"Po tokių rungtynių kyla nerimo, kad žaidėjai neatsipalaiduotų. Kalbame su krepšininkais ir tikimės, kad su "Prienais" pavyks susikoncentruoti nuo pirmų minučių. Mums kiekviena pergalė - labai svarbi", - akcentavo "Neptūno" komandos vyr. treneris Kazys Maksvytis.

Po dvikovos su "Prienais" neptūniečiai 11 dienų nerungtyniaus. Kitos Klaipėdos krepšininkų rungtynės vyks tik kovo 15 dieną (sekmadienį) 16 val. "Švyturio" arenoje. Varžovas itin rimtas - Vilniaus "Lietuvos rytas".

"Turėsime daug laiko išanalizuoti savo klaidas, pasikrauti elementus ir galėsime vėl kibti į kovas", - sakė K. Maksvytis.

Pasirašė sutartį

"Neptūno" klubo vadovai ne tik prašo miesto paramos, bet ir nuolat ieško naujų rėmėjų: prieš kelias dienas didžiuoju rėmėju tapo vartojimo kreditų bendrovė "Piniginė.lt".

"Neptūnas" per pastaruosius sezonus vis kyla į viršų: 2013 metais tapo LKL bronzos medalių laimėtoju, 2014 metais - LKL vicečempionu ir iškovojo teisę rungtyniauti Eurolygoje. Tai puikūs pasiekimai. Be to, juk neptūniečiai Eurolygos turnyre demonstravo tikrą kovotojų charakterį - iškovojo keturias pergales ir liko vos per plauką nuo "TOP 16" etapo. Prisidėti prie tokios komandos - vienas malonumas. Juk "Neptūnas" nuolat savo pergalėmis džiugina klaipėdiečius ir garsina miesto bei visos Lietuvos vardą", - prieš pasirašydamas rėmimo sutartį sakė "Piniginė.lt" direktorius Jaunius Skierus.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder