Šįvakar - karštas "Fortūnos" mūšis

Šįvakar - karštas "Fortūnos" mūšis

Šiandien 17 val. Klaipėdos kūno kultūros ir rekreacijos centre (S. Dariaus ir S. Girėno g. 10) Klaipėdos "Fortūna" žais priešpaskutines Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) reguliaraus čempionato rungtynes.

Varžovė - principingoji Kauno rajono "Hoptrans-Sirenų" ekipa.

Klaipėdietės dega noru atsirevanšuoti šiai Kauno rajono ekipai už vasario 22 dieną Kaune paskutinėmis sekundėmis rezultatu 69:72 patirtą pralaimėjimą dėl Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) moterų taurės turnyro bronzos medalių.

LMKL čempionate "Fortūna" ir Kauno rajono atstovės jau susitiko tris kartus ir visos dvikovos buvo itin atkaklios - nugalėtojos sprendėsi paskutinėmis sekundėmis. Du kartus pergalę iškovojo "Hoptrans-Sirenos" (Klaipėdoje - 73:66 ir Garliavoje - 71:63) ir kartą klaipėdietės (Garliavoje - 87:80).

"Fortūna" šiuo metu LMKL turnyro lentelėje užima ketvirtąją vietą (14 pergalių, 12 pralaimėjimų), "Hoptrans-Sirenos" - šeštąją vietą (12 pergalių, 14 pralaimėjimų).

Paskutines LMKL reguliaraus čempionato rungtynes klaipėdietės žais kovo 10 dieną (antradienį) 18 val. su turnyrinės lentelės kaimyne Kauno "Aistės-LSU-Paradis" (15 pergalių, 11 pralaimėjimų).

"Mums paskutinės dvejos reguliaraus čempionato rungtynės yra labai svarbios. Tikslas - iškovoti abi pergales ir pakilti į trečiąją turnyro lentelės poziciją ir prieš atkrintamąsias rungtynes gauti sąlyginai silpnesnį varžovą", - kalbėjo "Fortūnos" vyr. trenerė Ramunė Kumpienė.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder