Simas Galdikas keliasi į Panevėžį

Simas Galdikas keliasi į Panevėžį

Panevėžio "Lietkabelio" krepšinio klubą papildė 29-erių metų 203 cm ūgio vidurio puolėjas Simas Galdikas.

Krepšininkas į Panevėžį atvyksta iš Klaipėdos "Neptūno" komandos, kurios garbę gynė net šešerius metus. Praėjusį sezoną S. Galdikas taip pat pradėjo "Neptūne", bet vėliau buvo paskolintas Bukarešto "Steaua" (Rumunija) klubui.

S. Galdiką puikiai pažįsta "Lietkabelio" vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis, kadangi trejus metus kartu darbavosi "Neptūne".

"Simas yra tikras karys, o tokie žaidėjai visada reikalingai komandai. S. Galdikas ne tik LKL, bet ir Eurolygoje įrodė, kad gali kautis su aukščiausio lygio oponentais ir tai daryti labai sėkmingai. Šį žaidėją gerai pažįsta treneris K. Maksvytis, todėl galės išnaudoti visas jo stipriąsias savybes", - kalbėjo "Lietkabelio" direktorius Mantas Ignatavičius.

Debiutiniame (2014-2015 m.) sezone Eurolygoje S. Galdikas žaisdavo po 19 min., pelnydavo po 6 taškus (dvitaškių taiklumas - 63,2 proc.), atkovodavo po 4,7 kamuolio ir rinkdavo po 7,8 naudingumo balo.

Tame pačiame sezone Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) S. Galdikas ant parketo praleisdavo po 18 min., pelnydavo po 8,1 taško, sugriebdavo po 5,6 kamuolio ir rinkdavo po 9,2 naudingumo balo.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder