Šiandien Klaipėdos "Fortūna" rungtyniaus su latvėmis

Šiandien Klaipėdos "Fortūna" rungtyniaus su latvėmis

Šiandien 16.30 val. Klaipėdos kūno kultūros ir rekreacijos centre (S. Dariaus ir S. Girėno g. 10) Klaipėdos "Fortūnos" merginos žais draugiškas rungtynes su Liepojos "Vegos" ekipa.  

Šios komandos tarpusavyje jau rungtyniavo praėjusį šeštadienį Liepojoje. Tąkart pergalę rezultatu 66:49 iškovojo klaipėdietės.

Klaipėdos ekipą tąkart į pergalę vedė Monika Grigalauskytė, surinkusi 21 tašką ir atkovojusi 11 kamuolių (19 naudingumo balų), Lina Aglinskaitė pridėjo 15 taškų, Marina Solopova – 11 (8 rez. perd.), Kristė Druskytė – 7 tšk. (5 rez. perd., 8 atk. kam., 19 naudingumo balų).

„Klaipėdoje bus sunkiau laimėti, kadangi į Liepojos komandos gretas įsilies dvi legionierės iš Baltarusijos“, - teigė „Fortūnos“ trenerė R. Kumpienė.

Sezono startas - spalio 11 dieną

"Fortūnos" merginos šiemet varžysis ne tik LMKL čempionate bei LKF taurės turnyre, bet ir po pertraukos grįžta į vieną pajėgiausių tarptautinių turnyrų - Europos taurės varžybas.  

"Fortūna" šiame Senojo žemyno turnyre grumsis C grupėje su Maskvos srities "Sparta&K" (Rusija), Mersino "Buyuksehir Belediye" bei "Orduspor" (Turkija) klubais.

Pirmoji klaipėdiečių Europos taurės turnyro akistata numatyta lapkričio 6 dieną (ketvirtadienį) 18 val. Klaipėdoje, "Neptūno" sporto salėje (Taikos pr. 61A). Varžovas - Maskvos srities "Sparta&K".

"Mus burtai suvedė su labai stipriomis komandomis, tačiau stengsimės nebūti patrankų mėsa. Žinome, kad varžovių klubų biudžetai - gerokai didesni. Mums, jaunai komandai, kautis su tokio lygio komandomis bus labai sunku, tačiau ir labai naudinga dėl patirties ir tobulėjimo", - teigė "Fortūnos" žaidėja Kristė Druskytė.

LMKL čempionate "Fortūna" pirmąsias rungtynes žais spalio 11 dieną (šeštadienį) išvykoje su "Utenos" komanda. Lietuvos pirmenybėse dar dalyvaus Kauno "Aistės-LSU-Paradis", Kauno rajono "Hoptrans-Sirenos", Vilniaus "Jaunieji talentai", "Kibirkštis-VIČI", Šiaulių "Rūta-Universitetas" ir Marijampolės "Sūduva".

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder