Šiandien - "Granito" ir "Atlanto" derbis

Šiandien - "Granito" ir "Atlanto" derbis

Šiandien Klaipėdos centrinio stadiono dirbtinės dangos aikštė turės išlaikyti vieną rimtesnių išbandymų - planuojama, kad į uostamiesčio ekipų - "Klaipėdos granito" ir "Atlanto" derbį susirinks didžiulis būrys futbolo išsiilgusių sirgalių. Rungtynių pradžia - 12 val.

Šio stadiono sėdimų vietų tribūnose telpa tik 1000 sirgalių, tad manoma, kad atsiras norinčiųjų varžybas stebėti ir stovint.

Jau vien tai, kaip šiuo derbiu domimasi ir komentuojama socialiniuose puslapiuose, žiniasklaidoje, rungtynės turėtų sutraukti būrius žiūrovų.

Rungtynių organizavimo klausimai šįkart tenka Lietuvos futbolo A lygos debiutantams - "Klaipėdos granitui", kadangi tai jų namų rungtynės. Atlantiečiai šįkart žais svečių teisėmis.

"Pernelyg šių rungtynių neakcentuojame. Nėra taip, kad žūtbūt privalome nugalėti "Atlantą". Stengsimės kovoti, demonstruoti gražų futbolą, ir tiek. Jei pavyks garbingai sužaisti, būsime patenkinti. Juk sveika sportiška konkurencija - sveikintinas dalykas", - sakė "Klaipėdos granito" treneris Robertas Poškus.

"Atlanto" treneris Konstantinas Sarsanija ne kartą sakė, kad to paties miesto komandų susitikimai visada kelia daugiau intrigų ir būna atkaklesni.

"Taip jau būna, visada debiutantai nori kuo geriau sužaisti prieš senbuvius. Tokios jau tradicijos. Mes žaisime savo futbolą, ir tiek. Šiemet išsikėlėme tikslą stengtis laimėti kiekvienas rungtynes, tai tą ir bandysime daryti", - aiškino futbolo specialistas iš Rusijos K. Sarsanija.

Priminsime, kad Lietuvos futbolo A lygos sezono startas Klaipėdos ekipoms susiklostė skirtingai: Klaipėdos "Atlanto" futbolininkai namuose net 6:0 (3:0) nušlavė Alytaus "Dainavą", o "Klaipėdos granitas" Vilniuje 0:2 (0:0) nusileido "Trakams".

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder