Šiandien - "Dragūno" ir "Ūlos" akistata

Šiandien - "Dragūno" ir "Ūlos" akistata

Šiandien nuo 14 val. Klaipėdos "Dragūno" rankininkai savo aikštėje (Taikos pr. 61A) žais Lietuvos rankinio lygos (LRL) rungtynes su Varėnos "Ūla".

Praėjusį šeštadienį "Dragūnui" teko pavargti su čempionato turnyrinės lentelės apačioje esančia Utenos rankinio komanda.

Pasak trenerio Artūro Juškėno, lieka tikėtis, kad būsimose rungtynėse su dzūkais viskas klostysis pagal kitokį scenarijų.

"Po sunkaus žaidimo Utenoje, kai beveik 45 minutes žaidėme lygiosiomis, galima tikėtis visko. Tikriausiai turėčiau tikėtis lengvų rungtynių ir pergalės, tačiau reikia galvoti tik apie tai, kaip laimėti rungtynes. Tikiuosi, vyrai padarė išvadas ir žaidimas bus geresnis", - komentavo A. Juškėnas.

Trenerio nuomone, dragūniečiams teks susiimti ir įrodyti, kad stringantis žaidimas Utenoje tebuvo atsitiktinumas.

"Dragūnas" šiuo metu sužaidė dvejas Lietuvos rankinio lygos rungtynes: 20 įvarčių skirtumu - 41:21 nukovė Kauno KTU komandą ir 10 įvarčių skirtumu - 37:27 nugalėjo Utenos rankininkus.

Būsimi šeštadienio varžovai "Ūla" čempionate sužaidė trejas rungtynes, tačiau kol kas yra be pergalių. "Ūla" vos vienu įvarčiu - 33:34 nusileido Vilniaus "Šviesai", 23 įvarčių skirtumu - 20:43 pralaimėjo Kauno "Granitui-Kariui" ir 9 įvarčiais - 25:34 - Alytaus "Varsai-Stronglasui".

"Vakarų ekspreso" informacija

DVIKOVA KLAIPĖDOJE. Tikimasi, kad šiandien "Dragūno" rankininkai savo žiūrovų akivaizdoje pademonstruos tikrąją savo jėgą.

rkdragunas.lt nuotr.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder