"Shodan" metų šventė ir geriausių 2015 m. sportininkų pagerbimas

"Shodan" metų šventė ir geriausių 2015 m. sportininkų pagerbimas

Tradiciškai pavasarį karatė kyokushin mokykla „Shodan“ surengė šventę, kurios metu buvo apžvelgtas 2015m. sezonas ir apdovanoti geriausi metų sportininkai. Į šventę susirinko daugiau nei 1500 mokyklos auklėtinių bei jų tėvelių ir artimųjų, kurie sausakimšai užpildė LCC tarptautinių universiteto Michaelsen salę.

Renginį atidarė patys auklėtiniai - vienu metu daugiau nei 400 karatistų atliko parodomąją programą, kurios metu galima buvo išvysti ir daugybę technikos elementų, kata demonstravimą bei tamashiwari (įvarių daiktų laužymo techniką).

Oficialią dalį pradėjo sveikinimo žodį tardamas Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas, taipogi į šventė atvykęs Lietuvos karatė federacijso garbės prezidentas bei Pasaulio fedracijos prezidiumo narys Romas Vitkauskas.

Karatė kyokushin mokyklai „Shodan“ 2015m. sezonas buvo itin sėkmingas – mokytojas Lukas Kubilius karatė Olimpiadoje Japonijoje iškovojo istorinį bronzos medalį, shodaniečiai 8 metus iš eilės dominavo vaikų, jaunučių, jaunių čempionatuose laimėdami daugiausia medalių tiek asmeninėse tiek komandinėse įskaitose.

Europos suaugusiųjų, jaunimo, jaunių, jaunučių čempionatuose iškovoti net – 6 aukso, 1 sidabro, bei 6 bronzos apdovanojimai - tokio sėkmingo sezono dar nėra buvę.

Renginio metu nuotaiką bei kūrinius atliko muzikinio projekto „X faktorius“ žvaigždės, savo auklėtiniams specialią parodomąją programą dovanojo „Shodan“ trenerių komanda, kuri demonstravo statybinių blokelių laužymo techniką.

Geriausiais 2015m. sportininkais vaikų amžiasu grupėje buvo pripažinti Marija Sekunda, Gustas Petrošius ir Nedas Gvezdauskas; jaunučių tarpe Europos čempionai Aistė Jankauskaitė, Ronaldas Rusys, Dominykas Muntrimas, ir vicečempionas Ričardas Drugeika; jaunių/suaugusiųjų grupėje Eventas Gužauskas, Laurynas Vaičikauskas, Monika Ryžkovaitė, Monika Tydikaitė, Skaistė Venckutė. Nugalėtojams buvo įteikti net tik specialiai renginiui pagaminti apdovanojimai bet ir gausybė rėmėjų prizų.

„Shodan“ mokykla taipogi padėkojo ir savo nuolatiniams remėjams, kurie nuolatos prisideda prie vaikų ugdymo ir karatė kiokušin plėtros – tai Klaipėdos miesto savivaldybės adminstracijai ir jos vadovams, Labdaros ir paramos fondui „Gerumo Versmė“ bei jos steigėjams Martinui Gusiatinui ir Ingai Gusiatinai, Viremida įmonių grupei, UAB „Minibank“, UAB „Osteca“, UAB „Eurointegracijso projektai“ bei kitoms įmonėms.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder