Sezono atidarymo rungtynėse – gausybė prizų bei nuolaidų

Sezono atidarymo rungtynėse – gausybė prizų bei nuolaidų

Klaipėdos „Neptūno“ sirgaliai jau turi galimybę įsigyti bilietus į pirmąjį „Betsafe–LKL“ sezono mūšį – sekmadienį į „Švyturio“ areną atvyksta Kėdainių „Nevėžio“ ekipa, o uostamiesčio komandos aistruolių sezono atidarymo proga laukia gausybė prizų, nuolaidų bei ypatinga naujiena.

„Sirgaliai yra neatsiejama Klaipėdos klubo dalis, o pirmosios sezono rungtynės skirtos būtent jiems. Klaipėdiečiai visada buvo tarsi šeštasis žaidėjas aikštelėje, norime, kad ši tradicija tęstųsi ir toliau.

Kviečiame visus sirgalius sekmadienį į „Švyturio“ areną, nes tik kartu mes galime būti stiprūs“, – sakė klubo direktorius Vilius Sukonas.

Sirgalių rungtynių proga visiems bilietams į susitikimą su „Nevėžiu“ taikoma 30 proc. nuolaida. Ši nuolaida nebegalios rungtynių dieną. Po dvikovos fanai bus kviečiami bendrai nuotraukai prie „Švyturio“ arenos.

Mačo metu aistruoliai turės galimybę su 20 proc. nuolaida įsigyti „Neptūno“ atributikos, o ištikimiausi sirgaliai, turintys sezoninius abonementus bei apsilankę visose „Betsafe–LKL“ bei FIBA Čempionų lygos namų rungtynėse Klaipėdoje, po reguliaraus sezono turės galimybę sudalyvauti susitikime su komanda bei stebėti ekipos treniruotę.

„Neptūno“ klubas sirgaliams yra paruošęs ir ypatingą naujieną, kuri bus atskleista dvikovos su „Nevėžiu“ metu. Rungtynių metu nebus pamiršti ir mažieji komandos sirgaliai – jiems pramogas ruošia „Linksmasis lagaminas“.

Rungtynių startas – rugsėjo 23-ąją, sekmadienį, 17 val. Kviečiame gausiai pasitikti naująjį sezoną, o bilietus į pirmąjį susitikimą galite įsigyti čia.

Bilietai į FIBA Čempionų lygos rungtynes prekyboje pasirodys paaiškėjus galutiniam tvarkaraščiui. Pirmąjį susitikimą šiame turnyre „Neptūnas“ žais spalio 10-ąją, išvykoje prieš Bolonijos „Segafredo Virtus“.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder