Sezoną "Baltai" pradėjo pergalingai

Sezoną "Baltai" pradėjo pergalingai

Jauniausi Klaipėdos futbolo mokyklos "Baltai" auklėtiniai pradėjo naująjį varžybų sezoną. Per vasaros atostogos tik trumpam treniruotes nutraukusiems klaipėdiečiams nereikėjo daug laiko futbolo ritmui pajusti, tad iš pirmojo turnyro parsivežta nugalėtojų taurė.

Šiauliuose vykusiame vaikų futbolo turnyre ŠIAULIAI CUP-2015 varžėsi 18 komandų. Be šeimininkų, kamuolį pagrindiniame miesto stadione spardė Klaipėdos, Panevėžio, Tauragės, Kauno, Kėdainių, Telšių ir Mažeikių atstovai. Uostamiesčio garbę gynę trenerio Rimanto Skersio auklėtiniai. 2006 metais gimusių berniukų grupėje kovojo dvi "Baltų" ekipos. Geriau tądien sekėsi pirmajai, kuri savo pogrupyje nugalėjo antrąsias Mažeikių (7:1) ir Telšių (6:0) komandas bei palaužė (1:0) pirmąją Kėdainių ekipą.

Pusfinalyje klaipėdiečiai įveikė (3:1) bendraamžius iš Šiaulių pirmosios komandos ir pateko į turnyro finalą. Jame mūsiškių laukė jau kartą nugalėti kėdainiškiai. Lemiama lygių varžovų dvikova klostėsi taip pat atkakliai, kaip rungtynės pogrupyje. Įmušę pirmieji, "Baltai" praleido du įvarčius, o rezultatą išlyginti jiems pavyko tik paskutinėmis susitikimo akimirkomis. Turnyro nugalėtoją lėmė baudinių serija. Joje laimė šypsojosi jauniesiems "Baltų" futbolininkams, kurie iš iškovojo taurę. Antroji uostamiesčio ekipa liko šešta.

Gerai aikštėje sekėsi ir 2007 metais gimusiems "Baltams". Pogrupyje užėmę antrąją vietą, jie mažajame finale susitiko su savo pogrupyje taip pat antra likusia Šiaulių futbolo akademijos ekipa. Rungtynes baigėsi lygiosiomis, o baudinius geriau mušė klaipėdiečiai, užėmę galutinėje įskaitoje trečiąją vietą. Nugalėtojais tapo po lygiosiomis pasibaigusio finalo baudinius taikliau nei mažeikiškiai mušę panevėžiečiai.

Mažiausi Klaipėdos futbolo mokyklos "Baltai" auklėtiniai įrodė, kad per trumputes vasaros atostogas futbolo neužmiršo

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder