Serbai nepateko į Daviso taurės pusfinalį, ispanai išnešė „sveiką kailį“

Serbai nepateko į Daviso taurės pusfinalį, ispanai išnešė „sveiką kailį“

Pajėgiausių pasaulio tenisininkų vedamoms Ispanijos ir Serbijos rinktinėms skirtingai susiklostė Madride (Ispanija) vykstančio Daviso taurės pasaulio grupės turnyro ketvirtfinalis. Ispanai po dramatiškos kovos žengė į pusfinalį, o serbai savo pasirodymą jau baigė.

Ispanijos rinktinė pusfinalyje 2-1 nugalėjo Argentinos komandą.

Pirmajame vienetų mače argentinietis Guido Pella (25-oji pasaulio raketė) 6:7 (3-7), 7:6 (7-4), 6:1 nugalėjo ispaną Pablo Carreno Bustą (27), bet antrajame susitikime pirmoji planetos raketė ispanas Rafaelis Nadalis 6:1, 6:2 sutriuškino Diego Schwartzmaną (14).

Lemiamame dvejetų mače R. Nadalis su Marcelu Granollersu po atkaklios kovos 6:4, 4:6, 6:3 nugalėjo Maximo Gonzalezą ir Leonardo Mayerį.

Pusfinalyje ispanai žais su Didžiosios Britanijos rinktine, kuri 2-0 nugalėjo Vokietiją. Pergalę britams lėmė Kyle‘o Edmundo (69) ir Danielio Evanso (42) laimėjimai.

Serbijos komanda 1-2 pralaimėjo Rusijos ekipai.

Pirmajame vienetų susitikime rusas Andrejus Rubliovas 6:1, 6:2 nugalėjo serbą Filipą Krajinovičių, bet vėliau antroji pasaulio raketė serbas Novakas Džokovičius 6:3, 6:3 pranoko Kareną Chačanovą (17).

Dramatiškoje dvejetų akistatoje K. Chačanovas ir A. Rubliovas 6:4, 4:6, 7:6 (10-8) įveikė N. Džokovičių ir Viktorą Troickį.

Pusfinalyje rusai žais su Kanados tenisininkais.

ELTA

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder