Sekmadienį Klaipėdoje - "LKL žvaigždžių diena"

Sekmadienį Klaipėdoje - "LKL žvaigždžių diena"

Jau rytoj nuo 16 val. Klaipėdos "Švyturio" arenoje spindės Lietuvos krepšinio lygos (LKL) žvaigždės - vyks "LKL žvaigždžių dienos" renginys.

Į uostamiestį sugužės geriausi LKL krepšininkai, tarp kurių bus trys "Neptūno" žaidėjai - Martynas Mažeika, Marius Runkauksas ir Valdas Vasylius bei treneris Kazys Maksvytis.

Visi minėtieji neptūniečiai atstovaus "Vakarų" rinktinei. Šios rinktinės vyr. treneris klaipėdietis Saulius Štombergas, jo asistentas - K. Maksvytis.

Be to, M. Runkauskas dar bandys apginti pernai pelnytą "LKL snaiperio" vardą.

"Anksčiau "Neptūno" komandos žaidėjai per treniruotes tarpusavyje varžydavosi, kas dalyvaus "LKL snaiperio" konkurse, tačiau šįkart nusprendėme be atrankos deleguoti Marių Runkauską. Juk Marius ne kartą įrodė, kad turi taiklią rankelę, juo pasitiki ir komandos nariai", - sakė K. Maksvytis.

"Rytų" ir "Vakarų" rinktinių rungtynės bus surengtos po 16 metų pertraukos. 1998 metais surengtame mače 100:85 triumfavo "Rytų" komanda. Po to buvo nuspręsta pereiti prie "Vilkų" ir "Erelių" bei "Lietuvių" ir "Time Team" dvikovų formatų.

Taip pat vyks ir "Oro karaliaus" konkursas, tačiau čia iš neptūniečių nedalyvaus nė vienas krepšininkas.

Klaipėdoje "LKL žvaigždžių diena" bus surengta antrą kartą. Toks renginys "Švyturio" arenoje jau vyko 2012 metais.

Net aštuonis kartus "LKL žvaigždžių diena" vyko Kaune, penkis - Vilniuje, keturis - Šiauliuose, du - Panevėžyje. Klaipėdai tai taip pat bus antras kartas.

Renginys "Švyturio" arenoje truks maždaug tris valandas. Planuoja koncertuoti grupės "Pikaso", "Mochito" ir Lietuvos aukštosios jūreivystės mokyklos jūrinis choras. Renginio meninę dalį kuruoja Gintaras Bendžius.

"Klaipėdoje organizuoti tokį renginį pasirinkome neatsitiktinai: šio regiono gyventojai mylį krepšinį ir su malonumu susirenka į tokias šventes. Tai įrodė prieš dvejus metus vykęs analogiškas renginys - buvo išpirkti visi bilietai. Kai žiūrovų tribūnos būna sausakimšos, tada ir daug maloniau stebėti krepšinį. Tai tik puošia renginį", - aiškino LKL generalinis direktorius Romualdas Brazauskas.

Į šių metų LKL šventę bilietus platina "Bilietai.Lt". Kainos su visais mokesčiais svyruoja nuo 25 iki 65 Lt.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder