Sekmadienį - Klaipėdos derbis

Sekmadienį - Klaipėdos derbis

Sekmadienį 12 val. Klaipėdos centriniame stadione ant žolės vyks Klaipėdos futbolo ekipų - "Atlanto" ir "Klaipėdos granito" derbis. Jau tapo įprasta, kad to paties miesto komandų dvikovos būna atkaklios ir itin nervingos.

Tokiam scenarijui yra pasiruošęs praėjusio Lietuvos futbolo A lygos vicečempionų treneris Konstantinas Sarsanija.

"Klaipėdos granitas" jau ne kartą įrodė, kad gali atimti taškus iš bet kurios komandos. Tai mums neparanki komanda. Laukia sunki ir nervinga dvikova", - teigė atlantiečių treneris.

Jis pabrėžė, kad šioms rungtynėms ruošiasi atsakingai.

"Savo žaidėjams sakiau, kad reikia iš visų jėgų kautis kiekvienose rungtynėse. Neatleisiu tiems žaidėjams, kurie nesistengs, nedegs noru žaisti ir laimėti. Klaidų būna, tai atleistina, žmogiška, tačiau svarbiausia, kad būtų noro, užsidegimo ir kovingumo. Jei mes norime pamąstyti apie kuo aukštesnę vietą Lietuvos futbolo A lygos čempionate, turime išvengti pralaimėjimų. Tą savo žaidėjams kalu į galvą. Tikiuosi, kad jie suprato ir padarys atitinkamas išvadas", - pridūrė K. Sarsanija.

"Atlantas" ir "Klaipėdos granitas" šį sezoną susitiks jau ketvirtąjį kartą. Iki tol du kartus pergalę šventė atlantiečiai: gegužės 3 dieną - rezultatu 2:0 ir liepos 28 dieną rezultatu 3:0 bei vienerios rungtynės, vykusios kovo 15 dieną, baigėsi lygiosiomis - 2:2.

"Laukia sunkios ir kovingos rungtynės. Varžovas - gerai žinomas. Atlantiečiai juk siekia iškovoti medalius, tad jie žūtbūt stengsis laimėti. Nesiruošiame pasiduoti ir mes. Bandysime mesti rimtą iššūkį ir pasiekti teigiamą rezultatą", - sakė "Klaipėdos granito" vyr. treneris Robertas Poškus.

Jis pastaruoju metu intensyviai treniruojasi su komanda, tad neatmetama galimybė, kad dvikovoje su "Atlantu" išbėgs į aikštelę.

"Visko gali būti. Treniruojuosi. Ką gali žinoti, gal ir išbėgsiu", - kalbėjo R. Poškus.

Sužinojo LFF varžovus

"Klaipėdos granitas" ir "Atlantas" sužinojo savo varžovus ketvirtajame Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės turnyro etape. Granitiečiai spalio 1 dieną (trečiadienį) 18 val. Klaipėdoje susitiks su kita Lietuvos futbolo A lygos ekipa - Pakruojo "Kruoja", o "Atlantas" spalio 1 dieną Vilniuje 20.30 val. kovos su III lygos ekipa Vilniaus "TAIP".

Kitos poros: "Spyris" - "Šiauliai", "Prelegentai" - "Banga", MRU - "Sūduva", "Žalgiris" - "Ekranas", "Mostiškės" - "Šilas", "Hegelmann Litauen" - "Dainava".

Priminsime, kad trečiajame LFF taurės turnyro etape granitiečiai išvykoje rezultatu 2:0 (1:0) palaužė Kėdainių "Nevėžį", o "Atlantas" LFF taurės turnyrą pradeda nuo ketvirtojo etapo.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder