„Ryto“ krepšininkai Europos taurės turnyrą pradės dvikova su Malagos klubu

„Ryto“ krepšininkai Europos taurės turnyrą pradės dvikova su Malagos klubu

Vilniaus „Ryto“ krepšinio komandos gerbėjų laukia ypatinga Europos taurės sezono pradžia. Liepos mėnesį ištraukus turnyro burtus paaiškėjo, kad sostinės komanda žais D grupėje su Malagos „Unicaja“ (Ispanija), Kazanės „Uniks“ (Rusija), Turino „Fiat“ (Italija), Frankfurto „Skyliners“ (Vokietija) ir Baro „Mornar“ (Juodkalnija) klubais.

Europos taurės organizatoriai paskelbė ir naujojo sezono tvarkaraštį. Net trejas iš pirmųjų ketverių rungtynių Dainiaus Adomaičio auklėtiniai žais savų sirgalių akivaizdoje. Spalio 2 dieną „Rytas“ namuose priims Malagos „Unicaja“. Rungtynės prasidės 19 val. Po savaitės sostinės ekipa vyks į Rusiją, kur išmėgins jėgas su Kazanės „Uniks“. Spalio 17 ir 24 dienomis „Rytas“ Vilniaus „Siemens“ arenoje susitiks su Frankfurto „Skyliners“ ir Turino „Fiat“ klubais. Pirmąjį grupės ratą vilniečiai baigs maču Juodkalnijoje su Baro „Mornar“ (spalio 31 d.) ir turės ruoštis kitoms nelengvoms išvykoms.

Lapkričio 7 dieną Vilniaus komanda svečiuose kovos su „Unicaja“. Namuose priėmę „Uniks“ (lapkričio 13 d.), „Ryto“ krepšininkai lapkričio 21 ir gruodžio 11 dienomis vyks į Frankfurtą bei Turiną. Europos taurės D grupės kovas D. Adomaičio vadovaujama komanda baigs gruodžio 19 dieną maču „Siemens“ arenoje su Baro klubu.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder