Rosita iš "Junior" - tarp fitneso žvaigždžių

Rosita iš "Junior" - tarp fitneso žvaigždžių

Grupės "Junior" lyderė klaipėdietė Rosita Paulauskaitė praėjusį savaitgalį nuskynė laurus Slovakijoje vykusiame WFF-WBBF (World Fitness Federation - World Bodybuilding Federation) Pasaulio mėgėjų fitneso ir kultūrizmo čempionate - "Fitness Model" kategorijoje ji iškovojo bronzą.

Kartu su Lietuvos fitneso federacijos komandos bendražygiais į renginį, kuriame dėl geriausiųjų sportininkų vardo rungėsi 300 dalyvių iš 38 šalių, klaipėdietė vyko pirmą kartą.

Be trečiosios vietos medalio ir taurės, grakšti sportiška klaipėdietė pelnė ir daugybę žiūrovų bei profesionalų komplimentų, nors, kaip pati prisipažįsta, nesijautė visiškai tvirtai.

"Scenoje esu jau daugelį metų, tačiau per šias varžybas pirmąkart šitaip virpėjo rankos ir kojos", - juokėsi Rosita, pasakodama apie įsimintiną pasirodymą prestižiniame sporto renginyje, kuris, neabejoja atlikėja, nebus paskutinis.

Nuo paauglystės aktyviai sportuojančiai dainininkei fitnesas buvo viena iš seniai puoselėjamų svajonių, kuriai įgyvendinti dabar susiklostė ypač palankios sąlygos - šiuo metu Rosita dirba uostamiesčio sporto klube "Kitonija GYM", kurio trenerių komanda ir padėjo atlikėjai atgauti ankstesnę fizinę formą ir ją patobulinti.

Slovakijos kurorte Brusno Kupele vykusių varžybų metu Rositą palaikė Lietuvos kultūrizmo čempionas Dainius Barzinskas, padėjęs debiutuojančiai kolegei atlaikyti maisto pagundas ir pasiruošti pasirodymui.

Daugiau apie R. Paulauskaitės įsibėgėjančią sportinę karjerą skaitykite "Vakarų eksprese" trečiadienį, lapkričio 3 d.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder