Rinktinė persikėlė į Klaipėdą

Rinktinė persikėlė į Klaipėdą

Lietuvos krepšinio rinktinės kandidatai iš Palangos persikėlė į Klaipėdą - čia jie stovyklaus iki savaitės pabaigos, o jau liepos 29 dieną (trečiadienį) "Švyturio" arenoje žais pirmąsias draugiškas rungtynes. Jų varžovė - net keturis NBA žaidėjus savo gretose turinti Australijos rinktinė.

Rungtynių "Švyturio" arenoje pradžia - 19.30 val.

Rytoj mūsų šalies krepšininkai surengs rytinę treniruotę "Švyturio" arenoje, o po jos rinktinės vyr. treneris Jonas Kazlauskas ir kiti žaidėjai bendraus su žiniasklaida, papasakos apie pasiruošimo šiai dvikovai planus.

Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) atstovai pasidžiaugė, kad klaipėdiečiai itin domisi artėjančia Lietuvos ir Australijos rinktinių dvikova: pirmadienio rytą net ir brangiausių bilietų buvo likę vos šimtas.

"Susidomėjimas rungtynėmis - milžiniškas. Pasikartojo pernykštė istorija, kai aistruoliai už paskutinius bilietus mokėjo per 30 eurų, o vėliau siūlė didžiausias sumas, kad tik patektų į "Švyturio" areną", - sakė Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Špokas.

Į Lietuvą atvykstančioje Australijos ekipoje - keturi NBA rungtyniaujantys krepšininkais, tarp kurių šių metų NBA čempionas Endriu Bogutas (Andrew Bogut, "Golden State Warriors") ir vicečempionas Metju Delavedova (Matthew Dellavedova, "Cleveland Cavaliers"). Taip pat atvyksta Dantė Eksumas (Dante Exum, "Utah Jazz") ir Kameronas Beirstou (Cameron Bairstow, "Chicago Bulls").

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder