Rinkime žaviausią "Fortūnos" krepšininkę

Rinkime žaviausią "Fortūnos" krepšininkę

Greitos, veržlios, tikslios, susikaupusios ir kovingos - tai būdvardžiai, kuriais dažnai apibūdinamos Klaipėdos garbę krepšinio aikštelėje ginančios Klaipėdos "Fortūnos" krepšininkės. Tačiau už aikštės ribų šios komandos narėms daug mielesni šiek tiek kitokie sirgalių apibūdinimai ir epitetai. Pavyzdžiui - neblėstantis moteriškas žavesys.

"Vakarų ekspresas" kviečia balsuoti ir rinkti mylimiausią, gražiausią, tiesiog labiausiai Jums mieliausią ir moterišku žavesiu spinduliuojančią miesto krepšininkę. Nugalėtoja turės galimybę pasilepinti grožio procedūromis "Provanso kvapų SPA".

Kviečiame skaitytojus iki vasario 11 dienos 12 val. portale VE.lt, konkursų skiltyje, išreikšti savo nuomonę ir išrinkti jiems žaviausią žaidėją, o artėjant Valentino dienai, vasario 12 dieną, "Vakarų ekspreso" žurnalistai pasveikins konkurso nugalėtoją.

"Vakarų ekspresas" 2013 metais jau rengė analogišką konkursą ir tada daugiausiai simpatijų sulaukė ir žaviausia tarp žavių buvo Agnė Černeckytė.

Konkursas tąkart sulaukė didelio populiarumo - už miesto garbę krepšinio aikštelėje kovojančias merginas savo balsus atidavė 4314 lankytojų. Iš jų 1256 teko A. Černeckytei.

"Tikriausiai turiu daug draugų, kurie balsavo, tad šio titulo nesureikšminu. Visos komandos merginos žavios ir gražios", - tąkart kuklinosi laureatė. A. Černeckytė iki šiol rungtyniauja "Fortūnos" komandoje ir sieks apginti šį titulą.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder