Renaldas Seibutis patyrė sunkią galvos traumą

Renaldas Seibutis patyrė sunkią galvos traumą

Penktadienio vakarinėje Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treniruotėje Klaipėdoje po susidūrimo su komandos draugu galvos traumą patyrė ir iš rikiuotės iškrito gynėjas Renaldas Seibutis. Iškart po susidūrimo krepšininkas buvo nugabentas į Klaipėdos ligoninę, kur buvo atlikta kompiuterinė tomografija.

"Jau pirminiai tyrimai parodė, kad Renaldui yra lūžęs skruostikaulis", - sakė rinktinės gydytojas Vytenis Trumpickas. Vėlai vakare R. Seibutis buvo išvežtas į Kauno klinikas, kur atlikę papildomus tyrimus, gydytojai nusprendė jog krepšininkui būtina skubi operacija.

"Norime labai padėkoti docentui Daliui Sakavičiui, kuris nakties metu atvyko į klinikas ir atliko operaciją", - kalbėjo V. Trumpickas.

Pasak V. Trumpicko, krepšininkas galės pradėti sportuoti ne anksčiau, kaip po keturių savaičių.

"Atrodo, kad Renaldo bent jau olimpiniame atrankos turnyre neturėsime, - sakė rinktinės vyriausiasis treneris Kęstutis Kemzūra. - Gaila, nes Renaldas buvo tikrai geros formos, ir visi jautėme, kad jis gali mums labai padėti. Bet ką darysi - toks gyvenimas, ir turime eiti toliau. Visi rinktinėje linkime Renaldui kuo greičiau pasveikti".

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder