Rankininkai pasaulio čempionato atranką pradėjo solidžia pergale

Rankininkai pasaulio čempionato atranką pradėjo solidžia pergale

Lietuvos vyrų rankinio rinktinė pergalingai pradėjo atrankos į pasaulio čempionato varžybas. Pirmosiose rungtynėse Liuksemburge lietuvaičiai 36:25 (18:12) nugalėjo Farerų salų rinktinę.

Lietuvos rankininkai jau nuo pirmųjų minučių diktavo susitikimo eigą ir per pirmąją mačo pusę susikūrė apčiuopiamą pranašumą – 18:12.

Po pertraukos vyriausiasis rinktinės treneris Mindaugas Andriuška jau drąsiai rotavo turimais žaidėjais, o solidžiai žaidusi Lietuvos rinktinė susikūrė ir dviženklį pranašumą, kurį išlaikė iki pat susitikimo pabaigos – 36:25.

Po 5 įvarčius Lietuvos rinktinei šiame mače pelnė Valdas Drabavičius ir Aidenas Malašinskas, po 4 pridėjo Gerdas Babarskas, Mindaugas Tarcijonas, Jonas Truchaovičius, po 3 – Mindaugas Dumčius ir Skirmantas Plėta, po 2 – Lukas Simėnas, Gytis Šmantauskas ir Gabrielius Virbauskas, kartą pasižymėjo Benas Butkus ir Mindaugas Urbonas.

Kitas pasaulio čempionato rungtynes Lietuvos rinktinė žais šeštadienį su Liuksemburgo rankininkais, o sekmadienį mūsų rinktinės varžovais bus Slovakijos rinktinė.

Per kitas dienos rungtynes slovakai šeimininkus pranoko 22:16.

Į kitą pasaulio čempionato atrankos etapą pateks tik grupės nugalėtojai.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder