Ramunė Kumpienė: “Smagus tas pergalės šokis”

Ramunė Kumpienė: “Smagus tas pergalės šokis”

Klaipėdos “Fortūnos” komandos vyr. trenerė Ramunė Kumpienė džiūgavo dėl puikaus Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) finišo – klaipėdietės lemiamose mažojo finalo rungtynėse Kaune rezultatu 56:47 nukovė Kauno "Aisčių-LSU-Paradis" ekipą ir Klaipėdai padovanojo bronzos medalius.     

“Smagu. Ką tik baigėme šokti pergalės šokį. Merginos – tikros šaunuolės. Jos savo darbą atliko puikiai”, - praėjus vos kelioms minutėms po dvikovos kalbėjo “Fortūnos” vyr. trenerė R. Kumpienė.

Jūsų komanda antrus metus iš eilės mažajame finale atsilieka serijoje iki trijų pergalių – 0:2, tačiau sugeba laimėti trejas iš eilės rungtynes ir triumfuoti. Iš kur tokia geležinė valia ir kovingumas? Kaip taip sugebate nuteikti merginas?

Nėra lengva, kai pralaimi dvejas rungtynes iš eilės ir žinai, kad kiekvienas suklupimas yra lemiamas. Tai reikalauja daug psichologinių jėgų. Merginos dar kartą įrodė, kad yra labai stiprios tiek psichologiškai, tiek fiziškai. Visą laiką jomis tikėjau, tą sakiau ir fortūnietės įrodė, kad jos yra vertos pagarbos ir pagyrų. Tai dar kartą įrodo, kad dirbame teisingai.

Iškart po rungtynių merginoms padėkojau už kovingumą. Dar laukia ilga kelionė į Klaipėdą, kalbėsimės, išsakysiu daugiau žodžių. Manau, kad kelionė iš Kauno į pajūrį bus smagi. Visos esame labia laimingos.

Sezonas jau baigėsi, dabar laukia pagerbimo šventės…

Tai malonioji sporto pusė. Pirmadienį vyksime į LMKL uždarymo šventę. Tikimės, kad ir Klaipėdos valdžia, kaip ir kasmet, suorganizuos priėmimą.  

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder