Pristatytas naujas „Neptūno“ klubo savininkas

Pristatytas naujas „Neptūno“ klubo savininkas

Klaipėdos „Neptūno“ krepšinio klube teigiami pokyčiai - pristatytas naujas savininkas, įsigijęs „Neptūno“ akcijas. Juo tapo klaipėdietis, žuvies srityje tiek Lietuvoje, tiek užsienio šalyse besidarbuojantis 40-metis Sigitas Ambrazevičius. 

Jis ankstų pirmadienio rytą Klaipėdos miesto rotušėje vykusioje spaudos konferencijoje pristatytas tiek Klaipėdos merui Vytautui Grubliauskui, tiek žiniasklaidos atstovams.

„Neptūno“ rėmėjų paskatintas ėmiausi iniciatyvos sutvarkyti komandos valdymą. Šimtaprocentiniu komandos akcijų savininku esu tik laikinai. Prie manęs prisijungs 5-6 verslininkų grupė, ateityje į komandos valdymą ir savininkų gretas planuojame įtraukti ir Klaipėdos savivaldybę. Norime, kad viskas būtų skaidru, vieša ir patikima. Esu Lietuvos ir Klaipėdos miesto patriotas. Svarbiausia, kad Klaipėdoje išliktų krepšinio reiškinys. Mūsų visų bendras tikslas - Klaipėdoje išsaugoti aukščiausio lygio krepšinį. Klubas į praeitį nesigręžioja, o viską pradedame nuo balto popieriaus lapo“, - per spaudos konferenciją pabrėžė S. Ambrazevičius.

Jis kvietė išnaudoti šią situaciją ir prie komandos prisidėti įvairių sričių verslininkų.

„Juk "Neptūnas" jau keletą metų yra viena lankomiausių LKL ekipų, tad verslininkus kviečiame išnaudoti šią auditoriją, reklamuojant savo verslus ir tuo pačiu prisidedant prie savo miesto komandos gerovės. Juk visi kartu galime pasiekti geresnių rezultatų. Pasikartosiu: norime, kad viskas būtų skaidru, vieša ir atvira, o komandos valdymas būtų paprastas ir visiems aiškus“, - teigė S. Ambrazevičius.

Spaudos konferencijoje dalyvavę klubo direktorius Artūras Žalys, komandos sporto direktorius Donatas Zavackas, komandos vyr. treneris Kazys Maksvytis ir komandos kapitonas Simas Galdikas pasidžiaugė, kad reikalai juda į priekį.

„Šio sezono žaidėjams ir trenerių štabui jokių įsiskolinimų nebėra. Komandą papildė du nauji krepšininkai - Vytautas Šulskis ir Brandonas Fieldsas. Tikimės, kad jie tikrai daug mums padės. Džiugu, kad komanda per prieš tai buvusį sunkų periodą nepasimetė, o kaip tik susitelkė ir kovojo bei neišbarstė taškų“, - sakė K. Maksvytis.

Klaipėdos meras V. Grubliauskas pasidžiaugė teigiamais „Neptūno“ pokyčiais ir tiki, kad naujas komandos istorijos puslapis bus įsimintinas bei paženklintas pergalėmis. 

„Noriu padėkoti Sigitui Ambrazevičiui už ryžtą ir drąsą prisidėti prie Klaipėdos „Neptūno“. Džiugu, kad Klaipėdoje yra sportą mylinčių drąsių žmonių“, - akcentavo Klaipėdos meras.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder