Prieš Lietuvos rinktinės rungtynes su Turkija – nepalankus rezultatas iš Vokietijos

Prieš Lietuvos rinktinės rungtynes su Turkija – nepalankus rezultatas iš Vokietijos

Ketvirtadienį 19:00 val. Lietuvos moterų rinktinė Kauno sporto halėje žaidžia Europos čempionato atrankos rungtynes su Turkija. Dieną prieš jau buvo sužaistos vienos tos pačios grupės rungtynės, kuriose užfiksuotas nepalankus rezultatas mūsų rinktinei. Vokietės, su kuriomis Lietuva išvykoje sužaidė lygiosiomis, rezultatu 33:24 nugalėjo ispanes.

Ši vokiečių pergalė kiek komplikavo mūsų rinktinės situacija grupėje, kadangi dabar į antrąją turnyrinės lentelės vietą nukrito Ispanija ir nuo šios rinktinės Lietuva jau atsilieka trimis taškais. Situaciją blogina ir tai, jog lietuvės pralaimėjo pirmąsias tarpusavio rungtynes ispanėms rezultatu 24:17.

Bet kokiu atveju Lietuvos rinktinė ir toliau tęsia kovą dėl kelialapio. Mūsų rinktinei reikia dviejų pergalių prieš kol kas abejas rungtynes pralaimėjusias turkes ir tuomet kelialapių į Europos pirmenybes klausimas spręstųsi jau per likusias dvi rungtynes su Ispanija bei Vokietija.

Lietuvos rinktinė su Turkija  žaidžia kovo 22 dieną Kauno sporto halėje, o antrosios šių ekipų tarpusavio rungtynės įvyks Kovo 25 dieną Antalijoj. Antrasis mačas tarp ispanių ir vokiečių bus žaidžiamas Kovo 24 dieną Ispanijoje San Sebastiano mieste.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder