Prie boulingo takų - vaikų darželių bendruomenė

Prie boulingo takų - vaikų darželių bendruomenė

Klaipėdos "Apollo" boulinge pirmą kartą vyko azartu, džiaugsmo klegesiu ir išskirtinėmis emocijomis išsiskyręs Klaipėdos vaikų darželių bei lopšelių bendruomenės komandinis boulingo turnyras. Iš viso prie boulingo takelių varžėsi net 16 komandų.

"Apollo" boulingas - vieta, kur susilieja žaidimo azartas ir užsimezga naujos draugystės. Boulingas - pramoga, kuri, nori, ar nenori, tave įtraukia. Gali prisėsti, pažiūrėti, kaip žaidžia kiti, bet noras išbandyti jėgas vis tiek anksčiau ar vėliau kyla spontaniškai", - "Vakarų ekspresui" sakė netradicinio turnyro dalyviai.

Šiame turnyre aktyviai dalyvavo Klaipėdos lopšeliai/darželiai: "Atžalynas", "Bitutė", "Dobiliukas", "Liepaitė", "Linelis", Marijos Montessori, "Pagrandukas", "Papartėlis", "Šaltinėlis", "Taukinukas", "Volungėlė" ir "Žuvėdra".

DALYVIAI. Iš viso turnyre varžėsi net 16 komandų. Kristinos Riaukienės nuotr.

Finale varžėsi 8 komandos: "Atžalynas", "Dobiliukas", "Jonelis ir mergelės", "Linelis", "Liepaitė", "Papartėlis", "Uundinėlės" ir "Vyturėlis".

Pirmąją vietą iškovojo "Dobiliuko" komanda, surinkusi 400 taškų. Antroji vieta atiteko "Liepaitės" komandai (347 tšk.). Trečiąją vietą iškovojo "Vyturėlio" komanda, surinkusi 344 taškus.

"Džiugu, kad pavyko įgyvendinti sumanymą ir sulaukėme tokio didelio aktyvumo. Dalyvavo įvairaus amžiaus bei profesijų vaikų darželių darbuotojai. Tai puiki galimybė pabėgti nuo kasdieninės rutinos ir smagiai praleisti laiką su kolegomis naujoje erdvėje", - džiaugėsi Klaipėdos "Apollo" boulingo padalinio vadovė Kristina Riaukienė.

Ji pripažino, kad daugumai tai buvo pirmosios boulingo varžybos.

"Buvo ir jaudulio, ir nežinomybės, bet po kelių metimų įsivyravo puiki nuotaika, juokas ir azartas. Smagu, kad Klaipėdos miesto darželių darbuotojai tokie drąsūs ir ryžtingi. Tikiuosi, kad "Apollo boulingas" taps tradicija, kur norėsis sugrįžti dar ne kartą", - kalbėjo renginio organizatorė.

EMOCIJOS. Turnyro metu dalyviai liejo teigiamas emocijas. Kristinos Riaukienės nuotr.

Puikiai pavykusiomis varžybomis ir geromis emocijomis džiaugėsi ir vaikų darželių darbuotojai.

"Esame dėkingi už puikiai praleistą vakarą, kupiną džiugių emocijų, azarto, fizinio aktyvumo ir nepamirštamo bendrumo jausmo", - kalbėjo "Traukinuko" darželio atstovė Larisa Belova.

Jai antrino "Dobiliuko", "Jonelio ir mergelės" bei "Liepaitės" atstovai.

"Nuostabu, kad galime pajausti bendrystę su kitomis ugdymo įstaigomis ne tik darbo, bet ir puikaus aktyvaus poilsio kontekste. Puiku! Šaunu! Reiks pratęsimo", - sakė "Dobiliuko" direktorė Armida Baltrušaitienė.

Anot "Jonelio ir mergelės" direktoriaus pavaduotojos ugdymui Liudmilos Staugienės, tokie turnyrai galėtų būti organizuojami dažniau.

"Turnyras suteikė daug teigiamų emocijų. Visi dalyvavę pedagogai liko labai patenkinti", - teigė ji.

FINALO REZULTATAI:

I vieta: "Dobiliukas" - 400 tšk.
II vieta - "Liepaitės" - 347 tšk.
III vieta - "Vyturėlis" - 344 tšk.
IV vieta - "Linelis" - 341 tšk.
V vieta - "Atžalynas" - 330 tšk.
VI vieta - "Undinėlės" - 322 tšk.
VII vieta - "Jonelis ir mergelės" - 299 tšk.
VIII vieta - "Papartėlis" - 298 tšk.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder