Prie apskrito stalo - sporto diskusija

Prie apskrito stalo - sporto diskusija

Klaipėdos valstybinėje kolegijoje surengta apskritojo stalo diskusija apie šiuolaikinius sporto ir pramogų vadybininkus bei jų rengimo aktualijas.

Diskusijoje, kurioje dalyvavo Klaipėdos vicemeras Vytautas Čepas, Sporto ir kūno kultūros vyr. specialistas Ignas Pocius, Klaipėdos miesto "Viesulo" sporto centro direktorius Edmundas Klimas, Klaipėdos regiono darbdavių asociacijos vadovas, Klaipėdos Smulkiojo ir vidutinio verslo tarybos pirmininkas Aras Mileška, sporto ir pramogų vadybos specialybės dėstytojai ir daugelis kitų svečių konstatuota, kad kol kas mieste trūksta tokių specialistų.

"Klaipėda pasigenda patyrusių ir kompetetingų sporto vadybininkų, kurie galėtų išjudinti Klaipėdos sporto sąstingį", - pabrėžė V. Čepas.

Pasidžiaugta, jog Klaipėdos valstybinės kolegijos vadovybei gimė idėja nuo 2010 metų rengti sporto ir pramogų vadybininkus. Kol kas į gyvenimą dar nėra išleista nė viena šios specialybės studentų grupė - vyriausieji tik antrakursiai.

Tikimasi, kad po daugiau nei metų išugdyti (dieninių studijų trukmė - trys metai) kompetetingų sporto specialistų.

Nutarta ateityje glaudžiau bendradarbiauti ir su Klaipėdos savivaldybės sporto skyriumi.

"Studentai galėtų atlikti praktiką per mūsų organizuojamus sporto renginius. Jie tiesiog per savanorystę atliktų praktiką. būtų nauda ir studentams ir miestiečiams", - pabrėžė I. Pocius.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder