Pralaimėjęs „Neptūnas“ kausis dėl KMT bronzos

Pralaimėjęs „Neptūnas“ kausis dėl KMT bronzos

Klaipėdos „Neptūnas“ neatsigavo nuo ankstyvų tolimų Vilniaus „Ryto“ dūrių ir „Kidy Tour“ Karaliaus Mindaugo taurėje kausis dėl bronzos apdovanojimų.

Uostamiesčio ekipa KMT pusfinalyje „Siemens“ arenoje 72:86 (23:33, 10:24, 16:20, 23:9) nusileido finalo ketverto šeimininkei „Ryto“ ekipai.

Klaipėdiečių problemos prasidėjo jau pirmajame ketvirtyje – sostinės krepšininkai per pirmąsias 10 minučių įmetė net 9 tritaškius iš 11, o įprastai taiklumu negarsėjantis Chrisas Krameris – 5 iš 5. „Ryto“ kapitonas per pirmąjį ketvirtį pelnė 18 iš 20 savo taškų.

„Neptūno“ problemos ties varžovų tolimais metimais nesibaigė. Čiurnos skausmus jaučiantis Jerai Grantas aikštelėje praleido vos 5 minutes ir daugiau nebepasirodė.

Tritaškiai užkūrė „Ryto“ krepšininkus, o Kazio Maksvyčio auklėtinių deficitas tik augo bei prieš trečiąjį ketvirtį pasiekė 24 taškų ribą – 33:57.

Antroji susitikimo pusė tebuvo formalumas. Uostamiesčio krepšininkai deficitą žemiau 20 taškų ribos sumažino tik mačo pabaigoje.

„Neptūnas“ šios dienos susitikime pataikė 7 tritaškius iš 28 (25 proc.), tuo metu „Rytas“ – vien per pirmąjį ketvirtį 9 tolimus metimus iš 11.

Klaipėdos dėkoja „Neptūno“ sirgaliams, kurie atvyko į Vilnių ir palaikė mylimą komandą #AšIrTuMėlynoKraujo.

Rungtynės dėl trečiosios KMT vietos vyks rytoj 14 val. Klaipėdiečių varžovas – Kauno „Žalgiriui“ nusileidęs Panevėžio „Lietkabelis“.

„Neptūnas“: Lorenzo Williamsas 13, Kyle’as Weaveris ir Džiugas Slavinskas – po 10, Laimonas Kisielius, Gytis Masiulis ir Paulius Dambrauskas – po 8.

„Rytas“: Chrisas Krameris 20 (5/7 trit.), Eimantas Bendžius 15, D.J. Seeley 14, Arnas Butkevičius 10.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder