Politikai paplūdimio futbolo turnyre varžėsi be politikos

Politikai paplūdimio futbolo turnyre varžėsi be politikos

Antradienio vakarą antrosios Melnragės neįgaliųjų paplūdimyje virė aistros, aidėjo šaižūs teisėjo švilpukai, aktyviai palaikomi aistringų sirgalių futbolo kamuolį ant smėlio energingai gainiojo ryškiai pasipuošę Seimo nariai, savivaldybės administracijos vadovai, politinių partijų nariai.

Čia vyko pirmasis politinių partijų paplūdimio futbolo turnyras.

Mintis surengti tokias varžybas kilo Seimo nariui Simonui Gentvilui ir praeityje garsiam futbolininkui Rimantui Žvingilui.

Sporto bazių valdymo centro vadovas Marius Junokas, aprūpinęs paplūdimio aikštelę futbolo vartais ir kitu reikalingu sportiniu inventoriumi, neslėpė, kad šiek tiek bijojo viešinti šį renginį, nes nebuvo tikras, kad susirinks pakankamas dalyvių skaičius ir turnyras apskritai įvyks.

Vienas iš turnyro idėjos autorių Simonas Gentvilas džiaugėsi, kad turnyras pavyko.

„Tiesą sakant galvojome, kad žalieji-valstiečiai su Dainiumi Kepeniu priešakyje išstatys mažiausiai kokias tris komandas, - juokavo gerai nusiteikęs S. Gentvilas, - Bet paskutinę dieną jie savo dalyvavimą atšaukė, todėl liko keturios komandos. Oras puikus, geros emocijos, turnyras pavyko, norėjosi prieš artėjantį politinį sezoną pažaisti futbolą be jokios politikos. Kad parungtyniavę ir nuleidę garą, blogo vieni kitiems nelinkėtume.“

Panašiai kalbėjo ir ką tik aikštelėje rungtyniavęs Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorius Saulius Budinas:

„Turnyras pavyko. Pasilakstyti prieš politinį sezoną verta. Geriau "pasimušti" ant smėlio. Tikiuosi, kad dabar sutarimo tarp partijų atsiras daugiau.“

Praeityje garsus futbolininkas Rimantas Žvingilas (kairėje) kartu su gražiausią turnyro įvartį pasiekusiu liberalu - Sauliumi Liekiu.

Juokais paklaustas kodėl nepasitelkė poros "Atlanto" futbolo kluno žaidėjų, Saulius juokais ir atsakė:

„Mes tiek pinigų neturime. Galų gale, mes žaidėme sąžiningai. Žaidžiau kaip liberalų skyriaus pirmininkas, ir Seimo narys žaidė ir mūsų vaikai rungtyniavo kartu.“

Aistroms nurimus buvo apdovanoti turnyro nugalėtojai.

Pirmąją vietą užėmė visuomeninio judėjimo "Permainų Klaipėda" futbolo komanda. Antra liko konservatorių rinktinė, treti - liberalai.

Nors socialdemokratai ir užėmė paskutiniąją ketvirtąją vietą, bet jie taip pat nestokojo geros nuotaikos ir kitame turnyre tikrai sieks revanšo.

Į varžovų vartus smūgiuoja S. Budinas.

Varžovų ataką atremia S. Gentvilas.

Politikai paplūdimio futbolo turnyre varžėsi be politikos

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder