"Pieno žvaigždės" pratęsė sutartį su Steponu Babrausku

"Pieno žvaigždės" pratęsė sutartį su Steponu Babrausku

Pasvalio "Pieno žvaigždžių" krepšinio komandos kapitonas Stepas Babrauskas lieka komandoje dar bent metams. Penktadienį su 32-ejų metų krepšininku pasirašyta sutartis, galiosianti iki 2016-2017 metų sezono pabaigos.

197 cm ūgio krepšininkas tapo pirmuoju, su kuriuo šią vasarą Pasvalio klubas pasirašė naują sutartį.

"Mes labai norėjome išsaugoti Stepą, kuris buvo tikras kapitonas ir kovingumo pavyzdys kitiems. Jo charakterio bruožai mūsų komandai labai reikalingi. Dėl to labai smagu, kad komplektaciją galime pradėti būtent nuo jo", - sakė Pasvalio klubo direktorius Arūnas Burkevičius.

S. Babrauskas praėjusį sezoną per Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 12,2 taško, atkovodavo po 4 kamuolius, o tritaškius mesdavo 42,9 proc. taiklumu.

Solidžiai jis žaidė ir Tarptautinės krepšinio federacijos (FIBA) Iššūkio taurėje, kurioje pelnydavo vidutiniškai po 11,3 taško, atkovodavo po 3,1 kamuolio, o tritaškius metė 54,2 proc. taiklumu.

"Pieno žvaigždės" šią vasarą pasirašė sutartį su treneriu Ramūnu Cvirka, o kontraktus nuo praėjusio sezono turi 23-ejų metų 200 cm ūgio Osvaldas Olisevičius ir 22-ejų metų 196 cm ūgio Justas Tamulis.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder