Pasaulio prizininkams - Klaipėdos mero padėka

Pasaulio prizininkams - Klaipėdos mero padėka

Prieš kelias dienas būrys klaipėdiečių sėkmingai kovėsi Rygoje (Latvija) vykusiame K-1 kovų pasaulio čempionate. Į Klaipėdą buvo parvežti visų spalvų medaliai.

Itin sėkmingai sekėsi Klaipėdos sporto klubo "K-1 Akademija" jauniesiems kovotojams, kurie į Klaipėdą parvežė visų spalvų jaunimo grupės medalius.

Čempionais skirtingose grupėse tapo Gabrielė Rinkevičiūtė ir Rimantas Kakta. Vicečempionų laurais džiaugėsi Nikita Petrovas ir Augustas Narbutas, o trečiąją vietą iškovojo Ričardas Narbutas. Juos varžyboms ruošė "K-1 Akademijos" treneriai Vadimas Chomychas ir Kęstutis Narbutas.

Šiuos jaunuosius Klaipėdos kovotojus ketvirtadienį į miesto rotušę pasikvietė ir už Klaipėdos miesto garsinimą apdovanojo Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas ir Klaipėdos savivaldybės sporto ir kūno kultūros skyriaus vedėjas Saulius Paliulis.

Taip pat Rygoje vykusiame K-1 kovų pasaulio čempionate tarp suaugusiųjų lygių neturėjo klaipėdietis Kirilas Pšonko (iki 76 kg, treneris Dmitrijus Baranovskis) ir pastaruoju metu Vilniuje gyvenantis Klaipėdoje sportinį kelią praėjęs Sergejus Maslobojevas (iki 91 kg, treneris Andrius Šipaila).

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder